İstanbul'da semt pazarı yerle bir oldu!

İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde etkili olan şiddetli sağanak yağış nedeniyle bir semt pazarını su bastı. Vatandaşlar zor anlar yaşarken, pazarcı esnafı ise malzemelerini kurtarma çabasına girişti.

İstanbul'da etkili olan sağanak yağış nedeniyle Arnavutköy'de kurulan semt pazarını su bastı.

PAZARLAR DEREYE DÖNDÜ

Şiddetli yağış nedeniyle yağmur suları pazarın bulunduğu sokak dereye döndü.

ESNAF YOĞUN ÇABA SARF ETTİ

Aniden bastıran yağış nedeniyle vatandaşlar tentelerin altına sığınırken, pazarcı esnafı ise zor anlar yaşadı. Mallarının kurtarma derdine düşen esnafı yoğun çaba sarf etti. O anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.

(İHA)



METEOROLOJİ UYARMIŞTI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul’da kuvvetli yağış beklendiği için yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olunması konusunda dün uyarıda bulunmuştu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, İstanbul’da yerel olarak kuvvetli (15-40 kilogram/metrekare) sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiği için su baskını, sel, yıldırım, yerel küçük çaplı dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtilmişti.

Konuşanlar programında yaşadığı olayı anlatan genç kadın şaşırttı... Beşiktaş’ta 29 kişinin öldüğü yangın nasıl çıktı! 16 Nisan 2024 akademik kadro ilanları Resmi Gazete'de!
Sonraki Haber