İspanyol devi talip oldu!

Fenerbahçe'nin sezon başında Altınordu'dan transfer ettiği Berke Özer için Avrupa takımları devrede. En ciddi olarak ilgilenen kulüp ise Atletico Madrid.

Mundo Deportivo'da yer alan haberde; Berke için "Yeni Jan Oblak ya da Courtois olabilir" ifadelerine yer verilirken, Atletico Madridli yetkililerin Berke'yi, Altınordu ve Milli Takımların altyapılarından bu yana takip ettiği aktarıldı.

Kırmızı-beyazlı yetkililerin Berke için uzun süredir rapor hazırladığı ve oyuncuyu çok iyi tanıdığı da belirtilirken, UEFA Gençlik Ligi'ndeki performansından oldukça etkilenildiği söylendi.

"MODERN BİR KALECİ"

Çok sayıda üst düzey Avrupa kulübünün Berke'nin radarında olduğunu okuyucularına aktaran İspanyollar, Atletico Madrid için "Modern kaleci profili, 1.91 boyunda ve kanat açıklıkları açısından Oblak ve Courtios ile benzerlik taşıyor" yorumunda bulundu.

BARCELONA VE CİTY'İN RADARINDA

Öte yandan Berke için sadece Atletico Madrid'in devrede olmadığı belirtilen haberde, Barcelona ve Manchester City'in de oyuncuyu izlediği okuyuculara duyuruldu.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan: 'Ben de seni protesto ediyorum' Tokat beşik gibi sallanıyor! Sulusaray'da üçüncü deprem! Gazze ve Lübnan sınırından çok sayıda roket fırlatıldı
Sonraki Haber