'Şiddet düğün günü başladı, iz bırakmadan yaptı!'

Fox TV sunucusu İsmail Küçükkaya'dan evliliği boyunca fiziksel ve psikolojik şiddet gördüğünü söyleyen Eda Demirci'nin iddiaları, eski eşi tarafından yalanlandı. Bunun ardından yeni açıklamalarda bulunan Demirci, şiddetin düğün günü başladığını belirtti. Küçükkaya'nın kendisini iz bırakmadan darp ettiğini söyleyen Demirci, bugüne kadar birçok kez konuşmak istediğini ancak mahkeme kararı nedeniyle sustuğunu belitti.

İsmail Küçükkaya'nın eski Eda Demirci, ünlü sunucunun evlilikleri boyunca kendisine üç kez fiziksel, birçok kez de psikolojik şiddet uyguladığı iddiasında bulundu.

Küçükkaya iddiaları yalanlarken eski eşi hakkında 2 ay uzaklaştırma kararı çıkarıldı. Avukatı Kezban Hatemi ise “Şiddet varsa ispatlasın” diyerek ‘linç’ iddiasında bulundu.

Bu iddiaların ardından Hürriyet'ten Fulya Soybaş'a konuşan Demirci, kendisine uygulanan şiddetin daha düğün günü ortaya çıktığını söyledi.

 Boşanma dilekçesinde “Eşine kötü davranan İsmail Küçükkaya, otel görevlilerinin yanında kuaför yüzünden eşine bağırdı. Odadan kovulan Eda Küçükkaya ağlayarak dışarı çıktı. Ailelerin araya girmesiyle düğün yapıldı” ifadelerinin yer aldığı çiftten Demirci, şu ifadeleri kullandı:

 “Yaptıkları açıklamalar gerçeği yansıtmıyor. Bana uygulanan şiddete annem, ablam tanık oldu. Onlara sorun. Mahkemede kimse İsmail’in karşısına çıkmak istemedi. O nedenle başka şahit bulamadım. İlk şiddet 2017 yılının 4 Mart günü, ikincisi 24 Mart, üçüncüsünü nisanda yaşadım. Bir kere yumruk atmıştı. Gözüm şişmesin diye soğuk şişe tuttum. Ne yaptıysa iz bırakmadan yaptı. İz bırakacak şiddet uygulamadı. ‘Konumum olmasa ağzını burnunu kırardım’ diyordu. Bir kere tırnakladı, fotoğraf çekmiştim ama bir gece telefonumu alıp hepsini sildi”

 KADINLAR SUSMASIN DİYE KONUŞTUM

Demirci, bugüne kadar birçok kez konuşmak istediğini ancak mahkeme kararı nedeniyle sustuğunu belirterek şunları söyledi:

“Ali Eyüboğlu ve İlkay Buharalı’nın ‘Magazin Noteri’ programında başıma gelenleri anlattım. Diyorlar ki neden şimdi? Çünkü bugüne kadar mahkeme kararı vardı, korktum. Şimdi herkes duysun, özellikle de şiddet gören kadınlar. Öğrencilerime haksızlık karşısında susmayın öğüdü verdim hep. Daha fazla sessiz kalamazdım. O ünlü biri olabilir ama benim de bir hayatım var” 

Bugün kimin maçı var? 24 Nisan 2024 maç programı! Dolandırıcılara ve kara para aklayanlara 11 ilde operasyon! Meteorolojiden İzmir için fırtına ve toz taşınımı uyarısı!
Sonraki Haber