İsmail Küçükkaya Eda Demirci'ye Neden 550 bin TL Verdi? Eda Demirci Olayı siyasi mi? Küçükkaya'dan olay açıklama!

İsmail Küçükkaya Eda Demirci'ye Neden 550 bin TL verdi? Ünlü sunucu İsmail Küçükkkay'dan esli eşi Eda Demirci hakkında skandal bir açıklama geldi. Kendisine şiddet uyguladığını açıklayan Eda Demirci, İsmail Küçükkaya hakkında açıklamalarda bulunmuştu. Avukatları aracılığıyla açıklama yapan İsmail Küçükkaya, Eda Demirci'ye neden 550 bin TL verdi? Merakla beklenen detaylar haberimizde...

İsmail Küçükkaya Eda Demirci'ye Neden 550 bin TL verdi? Eski Eşi Eda Demirci'ye şiddet iddiaları üzerine ünlü sunucudan son dakika skandal bir açıklama geldi. eşiyle boşanma aşamasında kendisine 550 bin TL teklif ettiğini ve Eda Demirci'nin de bu rakamı kabul ettiğini söyleyen Küçükkkaya, bu iddiaları eski gazetecilere yönelik itibar suikasti olarak gördüğünü söyledi. Peki İsmail Küçükkaya ne açıkladı? 550 bin TL'yi niçin verdi?

İSMAİL KÜÇÜKKAYA'DAN SON DAKİKA AÇIKLAMASI!

EDA DEMİRCİ OLAYI BİR SUİKAST Mİ?

“Kamuoyunda etkili gazeteciler üzerinde son zamanlarda kurgulanan ‘etkisizleştirme ve itibarsızlaştırma’ kampanyalarından bir örneğini de maalesef ben yaşamak durumunda kaldım. Nihai amacın ne olduğu bellidir” açıklaması yapan İsmail Küçükkaya, olayı adeta siyasi deyip geçiştirmeye çalıştı.

KÜÇÜKKAYA'DAN ŞİDDETE "SUS PAYI"

Tepkilerin ardından İsmail Küçükkaya, eski eşinin iki gündür gündemde geniş yer bulan açıklamaları hakkında avukatları Kezban Hatemi ve Nezihe Hıdıroğlu aracılığıyla bir açıklamada bulundu.

İSMAİL KÜÇÜKKAYA NEDEN 550 BİN TL VERDİ?

Açıklamada; Eda Demirci ve İsmail Küçükkaya'nın boşanmasının 6 ay önce kesinleştiği ve yapılan 550 bin liralık anlaşma gereği tarafların bir diğerinin izni olmadan basın kuruluşlarına hakkında açıklama yapamayacağı ifade edildi.

Trabzonspor avantajı kaptı, final kapısını araladı! Şahane Hayatım yeni bölüm sabırsızlıkla bekleniyor! İşte yeni bölüm... “Bayan Lieser'in Portresi” adlı tablo 32 milyon dolara alıcı buldu
Sonraki Haber