İşlediği cinayetleri sosyal medyada paylaştılar!

Kurbanlarını acı çektirerek öldüren acımasız katiller, işlediği kanlı cinayetleri Facebook, Twitter gibi sosyal medya hesaplarında paylaşıyor. İşlediği suçtan övünerek herkese gururla gösteren korkunç katiller, yaptıklarını açıkça itiraf ediyor. İşte işlediği cinayetleri sosyal medya hesaplarında anlatan ürkütücü katiller...

Derek Medina

Miami, Florida, bu utanç verici cinayetler arasından payını aldı. Herkesi şoke eden bu cinayet daha sonra “Facebook katili” olarak tanınacak olan kocası 31 yaşındaki Derek Medina tarafından öldürülen 26 yaşındaki Jennifer Alfonso cinayeti idi. Medina çiftinin oldukça değişken, inişli çıkışlı bir ilişkisi vardı. Çift, Alfonso Güney Miami’de bulunan restaurant Denny’s’de garsonluk yaparken tanıştı ve bir ay sonra evlendi. Sonra boşandı ve tekrar evlendi. Arkadaşları da çiftin sık sık gel gitleri olduğunu ve ettikleri kavgaları hatırlıyor. 8 Ağustos 2013 sabahı çift Alfonso’nun Medina’yı uyandırmaması sebebiyle başka bir kavga daha etti. Miami Herald gazetesi muhabiri David Ovalle kavgayı, “Alfonso Medina’ya bir şeyler fırlatmaya başladı, bu sadece onların yapabilecekleri tipik bir kavgaydı.” diye anlatıyor. Ancak bu kavga diğerlerinden farklı olacaktı. Medina odasına doğru yürüdü ve bir silah aldı. Alfonso elinde silah olan Medina’yı gördüğünde bıçakla saldırdı ancak Medina hızla Alfonso’nun elindeki bıçaktan kurtuldu ve ateş ederek başından vurdu. Karısını öldürdükten sonra ise cesedinin fotoğraflarını çekerek Facebook’a yükledi ve 10 yaşındaki kızını evde annesinin cesediyle birlikte bırakarak kapıyı kilitledi ve dışarı çıktı. Bütün olay çiftin evinde bulunan güvenlik kameralarına yakalandı. Medina daha sonra evin yakınlarında bulunan bir karakola gitti ve cinayeti itiraf etti. İfadesinde, “Karımla tartışmıştım ve bana vuruyordu. Sürekli bana vururdu, her zaman. Bana vurmasından bıktım, bu yüzden onu vurdum” dedi. Polisler çiftin evine kurtarma ekibi gönderilmesi için çalışırken Medina; “O öldü. Öldüğünü biliyorum çünkü 380’liğimi üzerine boşalttım. Beş kurşun.” Diyerek kurtarma ekibinin yapacağı bir şey olmadığını söyledi. Derek Medina, 25 yıllık cezanın sonunda şartlı tahliye hakkı kazanma koşuluyla ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

Galatasaray'ın 11'i belli oldu! Okan Buruk'tan Kerem Demirbay kararı Motorine indirim geldi! İşte 26 Nisan 2024 güncel akaryakıt fiyatları Hakmar'a ucuz bardak ve el mikserleri geliyor! Samet Akaydin yaptığı şok hatayla Fatih Terim'i ve takımını yaktı En düşük emekli maaşında iki yeni formül 1 Milyon TL'nin aylık faizi ne kadar?