İslam'ı seçen Avusturyalı dövüşçü Ott'un nişanlısı da Müslüman oldu!

Çin'den başlayarak kısa süre içerisinde tüm dünyaya yayılan koronavirüs salgını sürecinde Müslüman olan Avusturyalı dövüşçü Willi Ott'un hemen ardından nişanlısı Mischele da Müslüman oldu.

Koronavirüs salgını nedeniyle karantina sürecinde Müslüman olan Avusturya'nın şampiyon dövüşçüsü Willi Ott'un ardından nişanlısı Mischele da İslam'ı seçti.

Çift, önceki gün Viyana IFV Traiskirchen Camisi'nde kıyılan dini nikahla dünya evine girdi. Viyana İslam Federasyonu Başkanı Mehmet Arslan Müslüman olan çiftlere Avusturya İslam Toplumu adına Umre hediyesi takdim etti. Mehmet Arslan Halit ismini alan Willi, İslam'ı seçmesinde sürekli yardımcı olan ve sürekli destek veren cami yöneticisi Adem Ekinci'ye ve Nikah ortamını hazırlayan Traiskirchen Cemiyet Başkanı Erdal Kaymaz'a teşekkür etti.

OTT: MÜSLÜMAN OLARAK HAYATIMIZA DEVAM EDECEĞİZ

Demirören Haber Ajansı'na (DHA) konuşan Ott, "Nişanlımın da İslam'a geçmesinden son derece memnun oldum. İkimiz de Müslüman olarak hayatımıza devam edeceğiz. Mutluyuz" diye konuştu.Federasyondan hiçbir yetkilinin nikah nedeniyle kendisini tebrik etmediğini ifade eden Ott, "İslam dinini seçtik diye kimse bizi tebrik etmedi. Avusturya MMA Dövüş Federasyonu maalesef beni kutlamadı. Sadece federasyondan Bülent Sağlam Bey tebrik etti. Federasyona karşı kırıldığımı ifade etmek isterim" diye konuştu.

,

KAYNAK: DHA

Egzama nasıl geçer? Egzamaya ne iyi gelir? Egzama nasıl tedavi edilir? İrfan Can Kahveci, Avrupa ekiplerini peşine taktı! MSB duyurdu! PKK, FETÖ ve DEAŞ mensubu şüpheliler yakalandı
Sonraki Haber