İSKİ'den son dakika uyarısı! Bazı ilçe ve mahallelerde su kesintisi yaşanacak

İstanbul’da bazı ilçelerde yaşanan su kesintisi ile beraber vatandaşlar, "sular ne zaman gelecek" sorusuna İSKİ aracılığıyla yanıt aramaya başladılar. Peki, 7 Ekim Cuma günü İstanbul’da sular ne zaman gelecek? İşte, İstanbul’da su kesintisi yaşanan ilçeler…

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), kentin Anadolu ve Avrupa yakalarındaki bazı ilçelerde su kesintisi yapılacağını kamuoyu ile paylaştı. İstanbul'da arıza ve bakım sebebiyle su kesintisi yaşanacak ilçeler ve mahalleler İSKİ tarafından duyuruldu.

Su kesintisi nedeniyle zor durumda kalmak istemeyen vatandaşlar, "Sular hangi ilçelerde, ne zaman kesilecek?" sorusuna yanıt aramaya başladı.

İSKİ Su Kesintileri 7 Ekim 2022

Sultanbeyli'nin Necip Fazıl Mahallesi'nde arıza sebebiyle saat 11:52'de başlayan su kesintisinin saat 15:00 civarında biteceği duyuruldu.

Su kesintisi hakkında bilgi sahibi olmak isteyen vatandaşlar https://www.iski.istanbul/web/tr-TR/ariza-kesinti2 adresi üzerinden bilgi sahibi olabilirler.

İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan Tokat'taki depreme ilişkin açıklama 18 Nisan 2024 Perşembe TJK at yarışı saatleri açıklandı! Türkiye gece yarısı beşik gibi sallandı! Tokat'ta bir deprem daha!
Sonraki Haber