İş Bankası'ndan 3 Ay Ertelemeli Kefilsiz Anında Kredi! Üstelik 50 Bin TL'ye En Yakın Bankamatikte

Yaz döneminde bir ilke imza atan bankalardan birisi olan İş Bankası, Anında Kredi imkanı ile 50 bin TL’ye kadar tüm ihtiyaçlarınızı karşılıyor. Sizde nakit ihtiyaçlarınızı hiç bekletmeden tek bir SMS ile anında cebinize transfer edin.

Kurban Bayramı sonrasında kampanyalarına devam eden İş Bankası, bir kez daha banka müşterilerinin yanında olduğunu hatırlatıyor. Sadece banka müşterileri değil dışarından sadece tek bir SMS atarak İş Bankası müşterisi olduğunuz anda sizde Anında Kredi imkanından yararlanarak 50 bin TL’ye kadar olan ihtiyaçlarınızı rahatlıkla karşılıyor olacaksınız.

İş Bankası Anında Kredi ile tüm nakit ihtiyaçlarınızı sadece size özel faiz oranları ile anında karşılayabilecek ve üstelik ilk taksitinizi krediyi kullandığınız andan itibaren 3 sonraya kadar erteleyebileceksiniz. 50 bin TL’ye kadar olan kredinizi eşit taksitler halinde geri ödeyecek ve 90 güne varan ödemesiz dönemli avantajından yararlanarak başvurularınızı İşCep veya İnternet Şubesi üzerinden kolaylıkla gerçekleştirebileceksiniz.

İş Bankası’ndan Anında Kredi Fırsatı

Hiç şubeye gitmeden kredi çekme şansı artık İş Bankası’nda. İşCep, İnternet Şubesi veya Bankamatiklerden anında kredi başvurusu yaparak 50 bin TL’ye kadar tüm ihtiyaçlarınızı 3 ay erteleyebileceksiniz.

Anından Kredi İçin Başvurun

50 bin TL’ye kadar Anında Kredi başvurularınızı; İşCep, İnternet Şubesi veya Bankamatiklerden yapabileceksiniz. 7/24 dilediğiniz zaman hızlı ve güvenli bir şekilde yaptığınız kredi başvurunuzun onaylanması durumunda paranızı şubeye bile gitmeye gerek duymadan İş Bankası bankamatiklerinden de alabileceksiniz.

Azerbaycan 'Tarihi bir olay' dedi ve duyurdu! Uluslararası Para Fonu'ndan Türkiye açıklaması! O bölgelerde kuvvetli yağış ve fırtınaya dikkat!
Sonraki Haber