İş Bankası, 227 milyon dolarlık kaynağını yenilenebilir enerji ve yeşil dönüşümde kullanacak

Türkiye İş Bankası, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ve Uluslararası Finans Kurumu’ndan (IFC) toplam 227 milyon dolar tutarında sağladığı yeni kaynağını yenilenebilir enerji ve yeşil konut kredilerinde kullanacak.

Türkiye İş Bankası, yurt dışı havale akımlarına dayalı seküritizasyon programı kapsamında Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ve Uluslararası Finans Kurumu’ndan (IFC) toplam 227 milyon doları tutarında, 5 yıl nihai vadeli yeni kaynak sağladı. Yapılan açıklamaya göre, EBRD tarafından sağlanan 127 milyon dolar tutarındaki kaynak kadın girişimcilerin finansmanı ile yenilenebilir enerji ve kaynak verimliliği yatırımlarının finansmanında kullandırılacak. IFC tarafından sağlanan 100 milyon dolar tutarındaki kaynak ise yeşil konut kredileri de dahil olmak üzere konut kredilerinin finansmanında kullandırılacak.

Batuhan Karadeniz'den Mauro Icardi'ye: "Böyle bir video paylaşamazsın" Özdilek'lere boy boy tencere ve tava setleri geliyor! Başkan Hasan Arat kabus gibi geçen sezonun faturasını iki isme kesti Türkiye'nin Demir Kubbesi olacak! Fırtına, yağmur ve toz taşınımına dikkat Gram altın düşüşte! İşte güncel altın fiyatları