iPhone cihazlarında uygulama gizleme var mı? iPhone uygulama gizleme nasıl yapılır?

iPhone kullanıcıları tarafından uygulamaların nasıl gizlendiği merak edilerek araştırılmaktadır. Peki iPhone uygulama nasıl gizlenir? Uygulama gizleme nasıl yapılır? İşte detaylar...

Son zamanların en çok tercih edilen iPhone cihazlarında kullanıcılar, uygulama gizleme olup olmadığını ve uygulama gizlemenin nasıl yapıldığını merak ederek araştırmaktadır. Apple kullanıcıların yıllardır cevap aradığı soruyu sizler için cevapladık. İşte detaylar...

Apple kullanıcıların en büyük sorunu uygulama gizlemek. iPhone cihazlarında uygulama gizlemek aslında sanıldığından daha kolay. Peki nasıl gizlenir? iPhone uygulama gizleme nasıl yapılır? Bu soruları sizler için haberimizde cevapladık. Uygulama gizlemeyi gerçekleştirebilmek için öncelikle iOS 10 sürümü veya daha üstü bir sürüme sahip olmanız gerekmektedir. Eğer iOS 10 sürümüne sahip değilseniz bunu gerçekleştirmeniz malesef mümkün değil. 

iPhone ana ekranınız fazla uygulamalardan dolayı karışık hale gelebilir. Neyse ki burada yardımınıza Apple koşuyor.

Apple, ana ekranı yönetmenin çeşitli yollarını sunuyor. Çeşitli yollardan biri uygulamaları klasörde toplama bir diğer yöntem ise ana ekrandan tamamen gizlemek.

iPhone uygulama gizleme nasıl yapılır?

Fazla gelen uygulamaları ya da başkalarının görmesini istemediğiniz uygulamaları silmenize gerek yok. Bu uygulamaları ana ekranınızda gizleyebilirsiniz. Bunun için Apple iki yöntem sunuyor. Gizlediğiniz herhangi bir uygulama, ana ekranınızın en son sayfasına kadar kaydırarak ulaşabileceğiniz Uygulama Arşivi’ne gönderilir. Uygulama Arşivi, iPhone’unuzda yüklü uygulamaları sizin yerinize kategorize ederek klasörlere ayırır. Tek bir uygulamayı gizlemek için aşağıdaki adımları sırasıyla takip edin:

-Gizlemek istediğiniz uygulamayı bulun ve Seçenekler menüsünü görene dek basılı tutun.
-Seçenekler menüsü göründüğünde, Uygulamayı Sil'e dokunun.
-Ana Ekrandan Sil’e dokunun.
-Simge, ana ekranınızdan kaldırılacak ancak Uygulama Arşivi’nden erişebileceksiniz.

Ana ekrandaki tüm uygulamaları gizlemek için;

-Ana ekranın alt kısmındaki noktalara basılı tutun.
-Gizlemek istediğiniz uygulamaların sayfasını bulun ve altındaki onay işaretine dokunun.
-Herhangi bir sayfayı gizleyebilirsiniz ancak birini görünür tutmanız gerekir. 
-Kaydırırken işaretini kaldırdığınız sayfaları artık görmeyeceksiniz.

Peki gizlenen uygulamaları daha sonrasında nasıl bulabilirim?

Ana ekranınızın en sağ sayfasındaki Uygulama Arşivi’nden her zaman erişebilirsiniz. Gizlenen uygulamalara yalnızca Uygulama Arşivi’nden değil, Spotlight aramasıyla da ulaşabilirsiniz.

MAHZEN-29 Operasyonu! Organize suç örgütü üyesi 32 kişi gözaltında Meteorolojiden İzmir için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı! Ankara'da bugün hava nasıl olacak?
Sonraki Haber