iPhone 14 tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı

Apple, iPhone 14’ü tanıttı. TSİ ile 20:00'de başlayan "Far Out" isimli etkinlikte şirket, etkinliğin başlamasıyla birlikte ise Apple Watch Series 8, Apple Watch SE 2 ve Apple Watch Ultra modellerini duyurdu.

Apple, iPhone 14’ü sonunda görücüye çıkarttı. Teknoloji devi, iPhone 14'ün tanıtılacağı 7 Eylül etkinliğini "Far Out" ve "Gelecek zaman" diyerek geçtiğimiz haftalarda duyurmuştu. Etkinlikte iPhone 14 serisinin tanıtılmasına yönelik bir beklenti oluşmuştu. Etkinlik öncesi sızıntılarda iPhone 14 ailesinin 6.1 inçlik iPhone 14, 6.7 inçlik iPhone 14 Plus, 6.1 inçlik iPhone 14 Pro ve 6.7 inçlik iPhone 14 Pro Max’ten oluşacağı öne sürülmüştü. Ayrıca kaynaklar, Apple Watch Series 8, Apple Watch Pro, yeni Apple Watch SE ve AirPods Pro 2’nin de etkinlikte iPhone 14 serisi ile birlikte sahne alabileceğini ortaya koymuştu.

İŞTE APPLE'IN YENİ ÜRÜNLERİ

Saatlerin 20:00’yi göstermesiyle birlikte başlayan etkinlikte ilk olarak karşımıza Apple CEO'su Tim Cook çıktı. Cook, yaptığı konuşmada etkinlikte iPhone, AirPods ve Apple Watch'tan bahsedileceğini söyledi.

BİM'den ucuza otomatik Espresso kahve makinesi! CarrefourSA'dan kamp ve spor malzemelerinde uygun fiyatlı fırsatlar! Fenerbahçe penaltılarda yıkıldı, yarı final kapısı kapandı! İsrail'e bir darbe de oradan geldi Fenerbahçe'de tur gitti taraftarda öfke dinmedi: Neden Fred? O bölgelerde kuvvetli yağış ve fırtınaya dikkat!