iPhone 14 serisi satışa çıktı! iPhone 14 serisinin özellikleri ve dudak uçuklatan fiyatı!

Apple, etkinlikte tanıtılması beklenen yeni akıllı saat ve airpods cihazları ile iPhone 14 ailesini ilk kez tanıttı. Heyecanla beklenen iPhone 14 serisi dün itibari ile satışa sunuldu. Fiyatını duyunca şok geçireceğiniz iPhone 14 serisinin özellikleri nelerdir? Türkiye'deki fiyatları nelerdir?

Heyecanla beklenen Apple iPhone 14 fiyatları ve özellikleri, 7 Eylül Çarşamba günü gerçekleşen lansman ile belirlendi. Özellikleri ve fiyatı ile tanıtılan iPhone 14'ün kamera özellikleri öne çıkarken, aksiyon modu en dikkat çekeni oldu. Apple, iPhone 14'ün fiyatını 799 dolar olarak belirlerken, iPhone 14 Plus fiyatını ise 899 olarak açıklandı. Pro modeli olmayan telefonları piyasaya sunacak Apple daha büyük boyuta sahip ekrana yer verdi. Teknoloji devinin telefonlarda acil durumlar için uydu bağlantılı yardım çağırma özelliğini getirmesi tanıtıma damga vurdu. iPhone 14, Türkiye'de 30 bin 999 liradan satışa sunulurken, 14 Plus ise 34 bin 999 liradan satılacak.

BİM'den Dyson muadili saç kurutma makinesi ve elektrik süpürgesi! Galatasaray'ın 11'i belli oldu! Okan Buruk'tan Kerem Demirbay kararı Motorine indirim geldi! İşte 26 Nisan 2024 güncel akaryakıt fiyatları Hakmar'a ucuz bardak ve el mikserleri geliyor! File'den gıda ve temizlik ürünlerinde kaçırılmayacak indirim! Toz taşınımı, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışa dikkat!