İntihar eden askerle ilgili yalan haber yaptılar! Bakan yardımcısından T24'e tepki: Derdiniz istismar olmasın...

Van'da vatani görevini yerine getirdiği sırada nöbet noktasında yaralı halde bulunan Jandarma Er Ahmet Türeli, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Konuya ilişkin soruşturma sürerken T24 haber sitesi, askerin abisinin açıklamasının olduğunu iddia ettiği bir habere imza attı. O haber, İçişleri Bakanı Yardımcısı Mehmet Ersoy tarafından yalanlandı.

Van'da askerlik yapan Jandarma Er Ahmet Türeli, nöbet tuttuğu yerde yaralı halde bulundu. Kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybeden Türeli'nin ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Soruşturmanın sürdüğü sırada, T24'te yer alan haberde hayatını kaybeden er Ahmet Türeli'nin abisinin konuyla ilgili olarak "Bize intihar ettiği söylendi, fakat ben buna inanmıyorum. Kardeşim terhisine az kalmıştı. Bu ayın 31'de gelecekti. Biletini bile kesmiştik. Herhangi bir sıkıntısı yoktu" dediği iddia edildi.

BAKAN YARDIMCISI ERSOY'DAN YALANLAMA

İlgili haber sonrası İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, abi Fecri Türeli ile görüştüğünü açıkladı. Ersoy sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Fecri Türeli ile görüştüm.Haberi yalanladı,devletine güvendiklerini ve haberden üzüntü duyduklarını ifade etti. Biz ailesine ve toplumumuza karşı sorumluluğumuzun farkında olarak adli ve idari bütün incelemeleri yapıyoruz. Onların bu acılı günlerinde derdiniz istismar olmasın." dedi.

Türk takımları Avrupa'da bu sezon ne kadar kazandı? Azerbaycan 'Tarihi bir olay' dedi ve duyurdu! Meteoroloji açıkladı! 11 ilde parçalı bulutlu hava etkili olacak...
Sonraki Haber