İnternetten aldı! Paketten gözlük ve saat yerine patates çıktı!

Sakarya’nın Arifiye ilçesinde internet üzerinden saat ve gözlük siparişi veren bir vatandaş gelen kargo paketini açınca hayatının şokunu yaşadı. Pakette bir patates ile bir parça kum vardı.

Edinilen bilgiye göre, Sakarya'nın Arifiye ilçesi Arifbey Mahallesi'nde yaşayan Mehmet Ecevit isimli vatandaş bir alışveriş sitesinden kendisine saat ve gözlük siparişi verdi.

Adresine gelen kargoyu açtığında ise tam anlamı ile hayatının şokunu yaşadı. Çünkü paketin içinde sipariş verdiği saat ve gözlük yerinde sadece patates ve bir miktar kum vardı. 

Mehmet Ecevit durumu sosyal medyada paylaşarak, “İnternetten verdiğiniz siparişlere çok dikkat ediniz. Gözlük ve saat siparişi verdik patates ve kum çıktı” yazarak arkadaşlarına uyarılarda bulundu.

Mehmet Ecevit, “Kargocu geldiğinde ürünün parasını kapıda ödedik. Herkes alışveriş yaparken dikkat ederse iyi olur. Ürünü aldığımız adamları aradık ama telefonlarına ulaşılamıyor” dedi.

Saran'dan Fenerbahçelileri heyecanlandıran sözler: Ne sabır ne süre... 19 Nisan 2024 TJK at yarışı koşu sonuçları açıklandı! Akdeniz'de gece vakti deprem!
Sonraki Haber