İnternetin en karanlık noktası! Dark Web

İnternetin paralel evrenler gibi iki yüzü var. Biri hemen hepimizin bildiği, kullandığı ve hiç sıkıntı yaşamadan ulaştığı açık yüzü. İkinci yüzü ise tamamen karanlık. Bazen Deep Web, bazen Dark Net adları ile anılsa da aslında birbirlerinden farklı iki dünya o karanlık evren içinde. Üstelik her türlü tehlikenin, karanlık ilişkinin yaşandığı bu alan internetin bir köşesinden çok daha fazlası. İnternet denilen koca alemin yüzde 90'ını oluşturuyor. Kalan yüzde 10 ise hepimizin bulunduğu açık alan.

Deep Web, son zamanlarda daha da fazla kulağımıza çalınıyor. Çünkü korkutucu ve gizli olan şeyler çekicidir. Daha da önemlisi, Deep Web tüm internet aleminin yüzde 90'ını oluşturuyor; yüzde 10'luk kısmı ise Google'ın girebildiği tüm internet sitelerini kapsıyor.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Doların sonu yakın Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi torbası belli oldu Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe'de son 4 maçına çıkıyor! İşte yeni sol bek