İnstagram'a yeni gelen özellik ile profiller artık bambaşka!

Sosyal medya uygulaması özelliklerine bir yenisini eklemeye devam ediyor. Bu yeni özellik ile profil sayfasına müzik eklenebilecek. MSN'deki eski özelliği getirecek olan İnstagram, Kullanıcılarına nostalji ya

Instagram sızıntılarıyla bilinen Alessandro Paluzzi'nin ortaya çıkardığı geliştirmeye göre şirket, profillere müzik eklemeyi test ediyor. 

Dünyanın en popüler sosyal medya uygulamalarından biri olan Instagram, özelliklerine bir yenisini eklemeye hazırlanıyor. Profil sayfasına müzik ekleme özelliği ile kullanıcılara Nostalji yaşatacak. 

Elde edilen bilgilere göre profilde Müzik Ekle seçeneği bulunacak. Yayınlanan görsele göre; kullanıcılar Instagram'daki "Profili Düzenle" menüsünden şarkı ekleyebilecekler. Konuyla ilgili henüz detaylı bir bilgi yayınlanmadı.

Henüz test aşamasında olan Instagram, özelliği ne zaman kullanıcılara sunacağı belli değil. Bu özellik eskiden MSN'de kullanılıyordu. Ekran görüntülerine bakılırsa burada 40 karakterlik bir sınır da bulunuyor.

26 Nisan 2024 Cuma TJK at yarışı programı açıklandı! Gaziantep'te vatandaşları tedirgin etti! 25 Nisan 2024 TJK at yarışı koşu sonuçları belli oldu!
Sonraki Haber