Instagram yine çöktü! Facebook ve Instagram'dan açıklama geldi

Geçtiğimiz günlerde 6 saat süren dijital kıyametin ardından Instagram'da yine bir erişim sorunu yaşandı. Facebook ve Instagram, Twitter üzerinden yaptıkları açıklamalarda sorunu çözmeye çalıştıklarını duyurdu.

Facebook'un sahibi olduğu sosyal medya uygulaması Instagram'a dünya genelinde bir kez daha erişim sıkıntısı yaşandı. Facebook'un Twitter'dan yaptığı açıklamada, kesintinin farkında olduklarını, bir an önce işleri normale döndürmek için çalıştıkları bildirildi.

4 Ekim akşamı sosyal medya platformları Facebook ve Instagram ile mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ta yaklaşık 6 saatlik küresel hizmet kesintisi yaşanmıştı. Instagram bu akşam da platforma girmekte sorun yaşadı.

Bir süreliğine yaşanan sıkıntı üzerine Twitter'dan açıklama yapan Facebook, "Bazı kişilerin uygulamalarımıza ve ürünlerimize erişmekte sorun yaşadığının farkındayız. İşleri olabildiğince çabuk normale döndürmek için çalışıyoruz ve verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz." açıklamasını yaptı.

Instagram da resmi twitter hesabından paylaşım yaparak kullanıcılarından özür diledi.

Gözler Merkez'in nisan ayının faiz kararında! Aldatıcı reklamlara 3.5 ayda 94 milyon TL ceza Uğur Dündar'a babalık davası açan Dilara, Adli Tıp’a itiraz etti!
Sonraki Haber