instagram onay kodu neden gelmiyor? İnstagram güvenlik kodu gelmesi için ne yapılır? telefona doğrulama kodu nasıl gelir?

instagram onay kodu neden gelmiyor? En çok kullanılan sosyal platformlardan instagram'ın son yıllarda en çok sorunu 'doğrulama kodu gelmiyor' sorunudur. Kullanıcılar ne yazık ki telefona instagram doğrulama ya da instagram güvenlik kodunun nasıl geleceğini araştırıyorlar. İnstagram hesabınıza girdiğinizde iki faktörlü doğrulama kodu ya da şifre sıfırlama kodu istenir. Peki instagram güvenlik kodu için ne yapılır? İşte detaylar...

instagram onay kodu neden gelmiyor? Son yıllarda instagram kullanıcıların en çok şikayet ettiği konu 'instagram doğrulama kodu neden gelmiyor' ya da 'instagram onay güvenlik kodu nasıl alınır' sorunları. İnstagram hesabınıza giriş yaptığınızda sizden iki aşamalı doğrulama kodu ya da şifrenizi sıfırlamak istediğinizde telefonunuza güvenlik kodu gelir. İşte instagram doğrulama kodu neden gelmiyor, telefona instagram kodu nasıl gelir? İşte detaylar...

İNSTAGRAM ONAY KODU NEDEN GELMİYOR? İŞTE ÇÖZÜMÜ

Instagram Uygulaması üzerinden telefon numaranıza gönderdiğiniz kodlar size ulaşmıyor ise aşağıdaki çözüm önerilerini deneyebilirsiniz.

Instagram profiliniz açılıyor ise hesabınızdan çıkış yapınız. Ayarlar – Uygulamalar – Instagram sekmesine ulaşıp Ön Belleği siliniz. Tekrar giriş yapmayı deneyiniz.
Instagram profiliniz açılıyor ise hesabınızdan çıkış yapınız. Ayarlar – Uygulamalar – Instagram sekmesine ulaşıp Ön Belleği siliniz. Sonrasında bir VPN Uygulaması ile farklı bir IP üzerinden tekrar giriş yapmayı deneyiniz.

İNSTAGRAM GÜVENLİK KODU NASIL ALINIR? NEDEN GELMİYOR?

Başka bir operatöre geçiş sonrasında veya Sim Kart değişimi sonrasında 2-3 gün SMS Sorunu yaşanabilmektedir. 2-3 Gün sonra deneyebilirsiniz.
Yakın dönemde Operatör Değişikliği yaptı iseniz 32665’e (FBOOK) On veya Fb yazıp gönderin. Facebook SMS Servisi aktif edilecektir.
Instagram’ a bilgisayarla giriş yapınız. Mümkünse telefondan bağlandığınız internet ağından farklı bir ağ üzerinden bağlantı yapınız.
Cihazda ilgili numaradan gelen SMS’ler için bir engelleme oluşmuş olma ihtimaline karşın farklı bir telefona takıp deneyebilirsiniz.
Faturanızdan dolayı operatör tarafından SMS Kısıtlaması gerçekleşmiş olabilir.

Son Çare;

Eğer hiçbir şekilde Doğrulama SMS’i gelmiyor ise bu durumda İnternette hizmet veren Mobil Onay Servislerinden birisi üzerinden Doğrulama İşlemini yapabilirsiniz.

Akabinde profiliniz aktif olduktan sonra ise profile girip Numara kısmından numaranızı değiştirmeniz gerekecektir.

İNSTAGRAM MAİL ONAY KODU NEDEN GELMİYOR? İŞTE ÇÖZÜMÜ

Instagram Mail Onay Kodu ile alakalı sorun yaşayan arkadaşlar aşağıdaki çözüm önerilerini deneyebilirler.

Spam Klasörünü kontrol ediniz. Spam – Gereksiz klasörüne gitmiş olabilir.
Hotmail uzantılı maillerde gecikmeler yaşanabilmektedir. Gmail adresiniz varsa onu ekleyebilirsiniz bir sonraki aşamada.
Posta kutunuzda yer kalmamış olma ihtimalini göz önüne alınız.
Çok fazla mail geliyorsa e-posta firmanız tarafından engelleme gelmiş olabilir.
Maille kod isteme talebinizi Mail Sayfanız açık iken isteyin.
Başka bir mailden hesabınızı yönetin. Örnek Gmail hesabını Hotmail hesabından yöneterek gelmeyen mail bir ihtimal alınabilir. Bunun için örnek Gmail’ den çark simgesine dokunup sonra ayarlara girip hesaplar içe aktarma işlemi başlığından postaları kişileri içe aktar yaparak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Türk dünyası çocuklarıyla buluştu Türk Yıldızları'ndan nefes kesen gösteri Yasemin Sakallıoğlu'ndan doğum gününde dileğini açıladı!
Sonraki Haber