instagram Not Bırak Özelliği Nedir? Nasıl Kullanılır? Arkadaşlarına Not Bırak Özelliği

instagram Arkadaşlarına not bırak özelliğini duyurdu. Dünyaca Ünlü Sosyal medya platformu instagram'ın yeni not bırak özelliğini fark eden vatandaşlar, "Instagram not bırak özelliği nedir, nasıl kullanılır" sorusuna cevap arıyor. Platformun son dönemde yaşadığı hatalar kullanıcıların eleştirilerine neden olsa da yeni özellik birçok kesim tarafından beğenildi.

Arkadaşlarına Not Bırak... Evet, Dünyaca ünlü sosyal medya platformu Instagram yeni özelliğini duyurdu. Meta'nın kurucusu Mark Zuckerberg tarafından alındıktan sonra pek çok yeniliği devreye alan instagram not bıral Özelliğiyle de şimdiden tartışma konusu oldu. Peki instagram not bırak özelliği nedir, nasıl kullanılır?

INSTAGRAM NOT BIRAK ÖZELLİĞİ NEDİR?

instagram Arkadaşlarına Not bırak özelliği tüm dünyada devrede. Son güncelleme sonrası pek çok kez hata veren ve bu yüzden eleştirilere neden olan platform, mesaj kısmına girdiğinizde sizi n ot bırak özelliğiyle karşılıyor. Pek çok kullanıcı bu yeni özelliği ti'ye alarak Elon Musk'ın satın aldığı Twitter'a girerek paylaşımlarda bulundu.

Arkdaşlarına Not bırak özelliği instagram adresinize girip direkt mesaj kısmına yönlendiğinizde karşınıza çıkan bir özellik. Bu yeni özellikle takipleştiğiniz çevrenizde özel notlarla seslenebiliyorsunuz.

Elazığ Belediyesi 56 taşınmaz satışı gerçekleştirecek! Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD ziyaretini erteledi! Barış Alper Yılmaz'ı Adana Demirspor maçında izlemeye geliyorlar
Sonraki Haber