Instagram ne zaman düzelecek?

Instagram kullanıcıları uygulamalarda gif, video ve fotoğrafların açılmadığıyla ilgili şikayetler dile getiriyor. Instagram konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Sosyal ağ Instagram’a dünya genelinde yaşanan bir sorun nedeniyle erişim sıkıntısı yaşanıyor. Instagram kullanıcıları, platformdaki yeni paylaşımlara erişim konusunda sorun yaşarken, “akış yenilemedi” ve “içerik yüklenemedi” uyarılarıyla karşılaştı. Türkiye saati ile bugün 16:00 itibariyle başlanan sorun henüz tam olarak giderilemezken, kullanıcıların karşılaştığı sorun Instagram ile de sınırlı kalmadı. Facebook’un bünyesindeki Instagram’da yaşanan erişim sorunlarıyla ilgili şikayetler eş zamanlı olarak Facebook ve WhatsApp için de gelmeye başladı.

FACEBOOK'TAN SON DAKİKA AÇIKLAMASI

Konuyla ilgili Facebook'tan son dakika resmi açıklama geldi.

"Bazı kişilerin resim veya video yükleme veya gönderme konusunda sorun yaşadığının veya iç programın farkındayız. Sorun için üzgünüz ve mümkün olan en kısa sürede normale döndürmek için çalışıyoruz." 

ABD açık açık uyardı! Çin'e yaptırım tehdidi 26 Nisan 2024 Cuma TJK at yarışı koşu sonuçları belli oldu! Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları güncellendi
Sonraki Haber