Instagram mesaj kutusu arayüzü değişiyor! Yeni görünümü nasıl olacak?

Milyonlarca kullanıcısı bulunan Instagram, değişikliğe gidiyor. Şuan test aşamasında olan tasarımı gelin birlikte inceleyelim.

Sosyal mesajlaşma platformu Instagram, kullanıcılarına canlı yayın yapma, fotoğraf paylaşma ve aynı zamanda sesli ve görüntülü konuşabilme imkanını sunuyor. Aylık bir milyar aktif kullanıcısı ile dünyanın en popüler platformu Instagram, yeniliklerine yenilik katmaya devam ediyor. Instagram bu sefer yeniliği mesaj kutusu arayüzünde yaptıklarını açıkladı. Peki yeni tasarım nasıl olacak? Oldukça merak ettiğinizi biliyoruz. Lafı çok uzatmadan gelin birlikte şuan test aşamasında olan tasarımı inceleyelim. İşte detaylar...

Sosyal medya platformları ile ilgili son dakika haberlerini paylaşan @hammodoh1 Twitter kullanıcısı Instagramın yapacağı tasarım ile ilgili bilgileri paylaştı. Kullanıcının paylaştığı bilgilere göre yeni özellik şu şekilde;

Instagram mesaj kutusunun üst bölümünde yer alan “Birincil, Genel ve İstekler” kısmı kutucuklar içinde yer alacak. Aslında yeni tasarımın, önceki haliyle arasında bir fark yok gibi gözüküyor. Kullanım konusunda herhangi bir değişiklik olup olmayacağı ise şimdilik belirsiz. Hatta test aşamasında olan bu özelliğin kesin gelip gelmeyeceği henüz belli değil.

Ayrıca Instagram bazı özellikleri de test aşamasında. Peki o özellikler hangileri?

Sohbet arayüzü tasarımına ek olarak, yayın sohbetleri üzerinde de çalışıyor. Ayrıca soru etiketlerine video ve fotoğrafla yanıt verme fonksiyonunu da test ediyor. Bu özellik, bazı kullanıcılar tarafından uzun süredir bekleniyordu. Fotoğraf ve video yanıtları, soru soran kullanıcı tarafından da yayınlanabilecek. Platform bu iki özellikle kullanıcılar arasında etkileşimi artıracak.

Dışişleri Bakanlığı'ndan '1915' kararına tepki Bu kişilerin ehliyet alamayacağı iddia edildi Diyarbakır Barosu, Diyarbakır'da petrol aranmasından rahatsız oldu!
Sonraki Haber