Instagram hesabınız askıya alındı ne demek? Instagram askıya alınan hesap kurtarma! Instagram neden kapanıyor?

Kullanıcılar, dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformları arasında yer alan Instagram'da, "Hesabınız askıya alındı" uyarısıyla karşılaşıyor. Bu çerçevede sorunun neden kaynaklandığı büyük bir merakla araştırılıyor. Peki, "Instagram hesabınız askıya alındı" ne demek? Instagram çöktü mü? Ayrıntılar haberimizde...

Dünya çapında binlerce kullanıcısı bulunan Instagram, kullanıcılarına bugün peş peşe sorunlar çıkardı. Son olarak birçok kişi "Hesabınız askıya alındı" ifadesiyle karşılaşıyor.

Instagram kullanıcıları konuyla ilgili paylaşımlarda bulunuyor. Birçok kişinin sorunu ise aynı; Instagram'ın iPhone telefonlarda 1 dakika sonra kapandığı söyleniyor. Öte yandan bazı kullanıcıların ise hesaplarının askıya alındığı ifade ediliyor. 

Tüm bunlara ek olarak kullanıcılar, şikayetlerini Twitter'dan bildiriyor. Ayrıca,  #instagramdown #instagramcrash hashtag'leri dünya genelinde trend oldu.

INSTAGRAM HESABI NEDEN ASKIYA ALINIR?

Instagramda bazı hesaplar gelen şikayetler üzerine askıya alınabiliyor. Bazı hesaplar da uygulama tarafından takibe alınarak kapatılabiliyor. Bugün yaşanan sorunun ise teknik bir problem mi yoksa bilinçli bir uygulama mı olduğu henüz bilinmiyor.

ASKIYA ALINAN INSTAGRAM HESABI NASIL KURTARILIR?

Hesabını kurtarmak isteyen kullanıcılar "Instagram Yardım Merkezi"ne giriş yaparak itirazda bulunabiliyor.

Sayfadaki formun doldurulması halinde talep Instagram yetkilileri tarafından inceleniyor ve yapılan değerlendirmede hesabın yanlışlıkla kapatıldığı tespit edilirse askıya alınan hesap yeniden aktif hale getiriliyor.

ABD açık açık uyardı! Çin'e yaptırım tehdidi 26 Nisan 2024 Cuma TJK at yarışı koşu sonuçları belli oldu! Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları güncellendi
Sonraki Haber