Instagram dondurma nasıl yapılır? İşte Instagram dondurma linki 2020

Sosyal medya platformlarından olan Instagram kullanıcılarına, ücretsiz fotoğraf ve video paylaşım yapmalarını sağlıyor. Ekim 2010 yılında kurulan Instagram milyarlarca kullanıcıya ulaştı. Fakat bazı kullanıcılar Instagram'a bağlı kalmayarak hesaplarını dondurdu ya da kapattı. Eğer sizde bir süreliğe Instagram hesabınızı kapatmak istiyorsanız dondurma işlemi yapabilirsiniz. Instagram dondurma nasıl yapılır? Sorusunu ayrıntılı bir şekilde açıklayacağız. 

Instagram kullanmaktan sıkılanlar, yeni güncelle gelince beğenmeyenler ya da iş sebebiyle ara vermek isteyenler hesabınız geçici olarak kapatıp sonra tekrar kullanıma açmak istiyorlar. Eskiden bu işlem mümkün değildi. Instagram bu konuda güncelleme yaparak “Instagram dondurma” özelliğini devreye soktu. Instagram dondurma linki ile artık hesabınızı geçici olarak kapatıp sonra tekrar açabilirsiniz. Bu işlemleri adım adım açıklayacağız. İşte Instagram dondurma 2020 adımları 

INSTAGRAM DONDURMA LİNKİ 

Instagram kullanıcılarının birçoğu hesaplarını geçici süreliğine dondurmak istiyorlar. Bunun için internette en çok Instagram dondurma linki aranıyor. Çünkü hesabını dondurmak isteyenler masaüstü bilgisayarı üzerinden internet tarayıcısına girerek belirli bir link üzerinden yapılmaktadır. Instagram dondurma linki ve yapılması gereken işlemleri sizlere anlatalım. 

INSTAGRAM DONDURMA NASIL YAPILIR? 

Milyarlarca kullanıcıya hitap eden Instagram uygulamasından bir süreliğine vazgeçmek istiyorsanız size anlatacağımız adımları takip ederek ve uygulayarak gerçekleştirebilirsiniz. Instagram hesabı dondurmak için: 

  • Tarayıcınızdan bu sayfaya ulaşın.



    Instagram uygulaması üzerinden kapatma işlemi yapamazsınız. Bilgisayar üzerinden bu linki açmanız gerekmektedir.
  • Kullanıcı adınızı ve şifrenizi yazarak giriş yapın.
  • Profil düzenle seçeneğinin en altında hesabı geçici olarak dondur seçeneği yer alacaktır.
  • Hesabı Geçici Olarak Kapat seçeneğine tıklayın.
  • Hesabı neden kapatıyorsunuz? Sorusu ekrana yansıyacak.
  • Bu kısmı cevapladıktan sonra Instagram şifrenizi tekrar girerek hesabınızı geçici olarak dondurmuş olursunuz.

Bu adımları uyguladıktan sonra 24-48 saat içerisinde hesabınızın dondurulduğuna dair kayıtlı mail adresinize e-posta gelmektedir. 

DONDURULAN INSTAGRAM HESABINI AÇMAK 

Bu işlemi yapmak için öncelikle Instagram hesabınızı dondurmadan önce kullanıcı bilgilerinizi yani kullanıcı adı ve şifrenizi bir yere not alın, unutmayın. Hesabınızı dondurduktan sonra tekrar açmaya karar verdiğinizde bu kullanıcı bilgileri ile yeniden aktifleştirebilirsiniz. Dondurulan Instagram hesabını istediğiniz zaman açabilirsiniz. Bunun için bir kısıtlama yer almamaktadır. 

INSTAGRAM HESABI DONDURUNCA NE OLUR? 

Instagram hesabı dondurma işlemi yaparsanız hesabınız geçici olarak kapatılır. Siz ne zaman Instagram’a geri dönmeye karar verirseniz kullanıcı bilgilerini girerek yeniden hesabınızı aktifleştirebilirsiniz. Instagram hesabı dondurunca fotoğraflarınız, videolarınız ya da Öne Çıkanlar bölümünde yer alan anılarınız silinmez. Hesabınızı aktifleştirdiğiniz zaman yeniden erişebilirsiniz. 

INSTAGRAM HESABI DONDURMA SÜRESİ 

Instagram hesabı dondurma için süre sınırı var mı yok mu? Sorusu oldukça merak edilen konular arasındaydı. Instagram dondurma işlemini yaptıktan sonra hesabınız hiçbir şekilde kapatılmaz, herhangi bir bekleme süresi de yoktur. İstediğiniz zaman hesabınızı açabilirsiniz.

Tarih 'Şampiyon Galatasaray' diyor! İşte iki takımın geçmiş yarışları Sur Belediyesi'nde mazbata töreni sonrası skandal hakarete soruşturma! Dünya Bankası'ndan Türkiye'ye yeni kredi! İmzalar atıldı
Sonraki Haber