Instagram çöktü mü? Neden açılmıyor? Instagram neden hata veriyor?

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya uygulaması Instagram'da erişim sorunu yaşanıyor. Instagram ana sayfada fotoğrafların yüklenmemesi ve DM'den mesaj gönderilememesi sebebiyle kullanıcılar tarafından Instagram uygulamasının çöküp çökmediği araştırılıyor. Peki, Instagram çöktü mü? Ayrıntılar haberimizde...

Kullanıcılardan gelen şikayetlere göre, Instagram'a erişim sağlanamıyor. Diğer taraftan DM üzerinden de mesaj gönderilemiyor. Bu sebeple, Instagram'daki sorunun sebebi büyük bir merakla araştırılıyor. Peki, Instagram çöktü mü? Neden açılmıyor? Instagram, "Üzgünüz bir sorun oluştu" mesajı nedir? Detaylar haberimizde...

INSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ?

Instagram kullanıcılarının şikayetlerine göre, Instagram'da sorunlar yaşanıyor. Instagram'ın mesajlar bölümü olarak da bilinen Instagram DM'de sorun olduğu söyleniyor.

Down Detector'un verilerine göre de kullanıcı raporları Instagram şirketinde problemlerin olduğuna işaret ediyor.

Grafikte Instagram'da yaşanan soruna dair kullanıcı raporlarının 16:37 civarında maksimum düzeye ulaştığı görülebiliyor.

DM GÖNDERİLEMİYOR

Ayrıca, bazı kullanıcılar DM'de "Üzgünüz, ancak bir sorun oluştu. Lütfen tekrar dene." mesajı gördüklerini söylüyor. DM'de yaşanan problemin teknik sebepli olup olmadığı bilinmiyor.

İnci Taneleri dizisinde Azem ve Dilber ayrıldı! İşte Dilber'in gözyaşı 23 Nisan kutlamalarında öğrenciye tekme atan şüpheli yakalandı ABD’de Gazze’ye destek protestoları yayılıyor!
Sonraki Haber