"İnsanlığa uzaydan müdahale edilecek"

Araştırmacı yazar Mehmet Ali Bulut, Beyaz TV'de katıldığı programda çarpıcı bir iddiada bulundu. İnsanlığa uzaydan müdahale olacağını belirten Bulut, bunun gök halkları tarafından yapılacağını söyledi.

This browser does not support the video element.

Beyaz Tv’de her Çarşamba günü ekranlara gelen "Her Açıdan" programının konuklarından araştırmacı yazar Mehmet Ali Bulut çarpıcı iddialarda bulundu.

Bulut, insanlığa gök halkları tarafından müdahalede bulunulacağını iddia etti.

Bulut'un programındaki açıklamalarından ilgili bölüm şöyle:

“İnsanlığa uzaydan müdahale edilecek. Bu bizim anladığımız uzaylılar değil. Hepsi Allah’ın mülkü içinde. Allah’ın orduları vardır. İnsana gökten bir müdahale olacak. Bu bulutların içinden mi, bizim bildiğimiz ufo dediğimiz bir tanımlama ile mi gelecek? Bilmiyorum ama bu olacak. Gök halkları tarafından olacak bu” diye konuştu.

Tighe Barry Ayasofya Meydanı'nda Müslüman oldu Eskişehir'de Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan genç saldırıya uğradı! MHP Lideri Bahçeli parkta yürüyüş yaptı Evden kaçtı sahibi dahil 3 kişi yaralandı! O anlar kamerada! Kağıthane'deki görüntüler ekipleri harekete geçirdi! İşte aldığı ceza Metro hattında arıza 27 saattir devam ediyor! Vatandaşlar isyanda...