İngiltere'nin yeni kralı 3. Charles'ın o anları viral oldu: İşte ilginç tavırları

Kraliçe 2. Elizabeth'in ölümü sonrası tahta çıkan Kral 3. Charles'ın ilginç anları sosyal medyada gündem oldu. Kral 3. Charles, imza atmak için oturduğu masada rahat hareket edemeyince sinirlenerek, önce kalemliği yan tarafa doğru itti daha sonra ise dişlerini sıkarak kalemliğin masadan alınması için ilginç bir tavır sergiledi.

İngiltere'nin en uzun süre tahtta kalan hükümdarı olan Kraliçe 2. Elizabeth, geçtiğimiz Perşembe günü 96 yaşında hayatını kaybetti. Kraliçe’nin ölümünün sonrasında oğlu Galler Prensi Charles, Kral 3. Charles olarak İngiltere’nin yeni kralı oldu. Kral 3. Charles, St James Sarayı'nda düzenlenen törenle resmen kral ilan edildi. Fakat törende kralın katılım bildirisini imzalarken yaptığı hareket ve takındığı tavır sosyal medyanın gündemine oturdu.

Kral 3. Charles, imza atmak için oturduğu masada rahat hareket edemeyince sinirlenerek, önce kalemliği yan tarafa doğru itti daha sonra ise dişlerini sıkarak kalemliğin masadan alınması için ilginç bir tavır sergiledi.

Kralın bu tepkisi sonrası kalemlik masadan alındı ancak akıllarda kalemliğin alınması için yaptığı ilginç hareket kaldı. Kral 3. Charles, tam 73 yaşında tahta çıktı.

Bolu Dağı Tüneli’nin İstanbul yönü 70 metre uzatılacak Borsa günü düşüşle tamamladı! İstanbul'un göbeğinde kuyumcu dükkanına silahlı saldırı!
Sonraki Haber