İngiltere Premier Lig'de koronavirüs önlemi! El sıkışmalar yasaklandı

Dünyanın en popüler futbol organizasyonu İngiltere Premier Lig'de, yetkililer koronavirüs nedeniyle maçlar öncesinde gerçekleştirilen seremonide el sıkışmayı yasakladı.

Dünyanın en çok izlenen ligi İngiltere Premier Lig'in internet sitesinde yer alan açıklamada, artan koronavirüs vakalarından oluşan sağlık endişeleri sebebiyle bu hafta sonundan itibaren oynanacak maçlar öncesi yapılan seremonide, futbolcu ve hakemlerin el sıkışmasının yeni bir bildiriye kadar yasaklandığı belirtildi.

SEREMONİ DETAYLARI

Karşılaşmalar öncesi futbolcu ve hakemlerin her zaman olduğu gibi beraber yürüyerek sahaya çıkacağı ve Premier Lig müziği eşliğinde dizildikten sonra el sıkışmadan oyun alanındaki yerlerini alacağı ifade edildi.

KORONAVİRÜS İNGİLTERE'DE ETKİSİNİ ARTTIRIYOR

Öte yandan söz konusu yasağa neden olan ölümcül virüs, Birleşik Krallık'ta bu zamana kadar bir kişiyi hayattan kopardı. 116 kişide ise enfekte olmuş durumda...




Türk Yıldızları'ndan nefes kesen gösteri Yasemin Sakallıoğlu'ndan doğum gününde dileğini açıladı! Antonio Conte kimdir? Antonio Conte kaç yaşında, nereli?
Sonraki Haber