İnce'den Millet İttifakı'na: Sizin kendinize güveniniz yok mu?

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Millet İttifakı'na ilişkin dikkat çeken açıklamalar yaptı. Muhalefetin, seçimde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a fark atabilmek için birleşmesini korkaklık olarak nitelendiren İnce, "8-10 kişi bir araya gelecekler, Erdoğan'ı yenecekler. Sizin hiç kendinize güveniniz yok mu?" dedi. Millet İttifakı'na 'partileri bileştirin' çağrısı yapan İnce, "Kendinize 'İyi Halk Partisi' deyin." dedi.

CHP'den zehir zemberek açıklamalar yaparak ayrılarak Memleket Partisi'ni kuran ve Genel Başkan olan Muharrem İnce Balıkesir'de konuştu. İnce, siyasetteki son gelişmeleri değerlendirirken, ittifaka girmeye sıcak bakmadığını, kendilerine güvendiklerini söyledi. İnce, daha sonra ise Millet İttifakı'na sert eleştirilerde bulundu.

"İYİ HALK PARTİSİ DEYİN, FATURALARINIZI BİR ÖDEYİN"

İttifak kurmak yerine 'partileri birleştirin' çağrısı yapan Muharrem İnce, "Birleştirin partileri, 'İyi Halk Partisi' deyin. Hatta 10-15 tanesinin baş harflerini koyun, birleştirin böyle yapın. Birleştirin elektrik parası, su parası iki yerde ödemeyin bari" diye konuştu.

"TOPLANACAKLAR MAHALLENİN ÇOCUKLARI, ÖBÜR MAHALLENİN ÇOCUKLARINI YENECEKLER"

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı devirmek için çaresiz hamlelerine de değinen İnce, muhalefeti korkak olduğunu belirterek "Sizin hiç mi iddianız yok, siz kendinize güvenemiyor musunuz? 8-10 kişi bir araya gelecekler Erdoğan'ı dövecekler, yenecekler. Sizin hiç kendinize güveniniz yok mu? Nasıl muhalefetsiniz siz? Toplanacaklar mahallenin çocukları, öbür mahallenin çocuklarını yenecekler. Böyle bir şey olur mu? Bir siyasi parti tek başına çıkar, ben hazırım der" ifadelerini kullandı.

Japon Yen'i 34 yılın en zayıf seviyesinde müdahale gelebilir BAHÇELİ ÜZERİNDEN ERDOĞAN’I TASFİYE PLANI! 25 kişinin öldüğü Çorlu tren kazası davasında karar çıktı!
Sonraki Haber