İmamoğlu'nun su faturası için 'yalancı' dediği vatandaş haklı çıktı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Sultanbeyli'de su faturası nedeniyle isyan eden bir vatandaşı yalancılıkla suçlamıştı. Vatandaşın faturasının iddia ettiği gibi önce 22 TL geldiği, daha sonra ise 46 lira olduğu ortaya çıktı. Vatandaşa 'yalancı' diyen İmamoğlu'nun özür dileyip dilemeyeceği merak konusu oldu.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun geçtiğimiz günlerde Sultanbeyli’de esnaf ziyareti esnasında bir vatandaş ile su faturası polemiğine girmesi kameralara yansımıştı.

O FATURALAR ORTAYA ÇIKTI

Vatandaş, İBB'nin suya yapılan zamlarına tepki göstererek "20 lira su parası ödüyordum, 2 gün önce 46 lira su faturası geldi." demiş, İmamoğlu ise vatandaşı "yalancılıkla" suçlamıştı. İmamoğlu'nun iftirasını ve vatandaşın haklı isyanını belgeleyen faturalar ortaya çıktı.

"HER ŞEY GÜZEL OLACAK DEDİNİZ, BÖYLE Mİ OLACAKTI?"

Vatandaş ise su faturasının evinde olduğunu ve bir taksi tutup faturasını getirebileceğini belirterek, "Ben yalan atmıyorum. Siz her şey güzel olacak diye bu şehrin başına geldiniz. Böyle mi olacaktı?" şeklinde yanıtı verdi.

CHP'li İmamoğlu bu gelişmeler üzerine CHP Sultanbeyli İlçe Başkanı Özgür Erdem'in kartını vatandaşa vererek, " "Sen faturanı ilçe başkanımıza getir, 3 yıl önceki faturanı da getir. O zaman kim haklıysa kamuoyu ve vatandaşın önünde özür dilesin" dedi.

VATANDAŞ FATURA KONUSUNDA HAKLI ÇIKTI

İmamoğlu'nun yalancılıkla suçladığı vatandaş haklı çıktı. Ulaştığımız bilgilerde vatandaşın faturasının videoda iddia ettiği gibi önce 22 TL geldiği, daha sonra ise 46 liraya çıktığı görüldü. Böylece İmamoğlu'nun 'Yalancısın' sözleri iftira niteliği kazandı, vatandaşın iddiası kanıtlanmış oldu.

"ÖZÜR BEKLİYORUZ"

Ak Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Adem Yıldırım, "CHP’li İBB Başkanı İmamoğlu'nu Hamza Kılıç amcamızdan ve 84 milyon insanımızdan özür dilemeye davet ediyorum." diyerek sosyal medyadan tepki gösterdi.

BAHÇELİ ÜZERİNDEN ERDOĞAN’I TASFİYE PLANI! MSB'den kritik Irak mesajı Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan-Özgür Özel görüşmesine tepki!
Sonraki Haber