İmamoğlu'ndan genç kıza şoke eden yanıt! "Şezlongla gelince tanışırız!"

Bundan yaklaşık 2 yıl önce Beylikdüzü Belediyesi AKSM binasına giden Hüda Nur adlı genç kız yeni tadilattı yapılan binanın su bastığını görür. Bunu videoya çeken genç kız dönemin başkanı Ekrem İmamoğlu'nu da ekleyerek "2 yıla yakın tadilatta tuttuğunuz binanız bu mu? ilk yağmurda olimpik havuz oldu çünkü" sözlerini paylaştı. İmamoğlu'nun verdiği "Şezlongla gelince tanışırız!" cevabı ise bugün açıkladığı ve "Toplum alışacak" dediği tarzının nerelere varabileceğini ortaya koydu.

Ekrem İmamoğlu'nun henüz İBB Başkan adaylığının bile söz konusu olmadığı 25 Mayıs 2018'de Hüda Nur adlı bir genç kız kütüphanesinden yararlanmak için geldiği Beylikdüzü Belediyesi AKSM binasını su bastığını gördü. 

Çalışanlar harıl harıl binadaki suyla mücadele ederken çektiği görüntüyü sosyal medya hesabından paylaşan genç kız videonun yanında "2 yıla yakın tadilatta tuttuğunuz binanız bu mu? ilk yağmurda olimpik havuz oldu çünkü" mesajını dönemin Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu da ekleyerek verdi. 

İmamoğlu'nun bu mesaja "Yeni bina sistemlerinde bazen küçük aksaklıklar olur endişe yok size tavsiyem doya doya tadını çıkarın" diye seviyeyi aşağıya çeken bir yanıt verdi. 

Hüda Nur'un bu yanıta karşılığı ise "Aynen tadını çıkarttım özellikle şuradaki havuzda yüzerken :))))" oldu. 

İmamoğlu genç kıza "Espri yeteneğine bayıldım. bence kütüphanedeki bilgi havuzu ve kitaplar yüzmek için çok daha iyi sizi ben oraya davet ediyorum" sözleri ile tekrar dönüş yaptı. 

Hüda Nur'un bu davete cevabı ise "Zaten sabah dokuz itibariyle kütüphanedeydim lakin binayı tahliye ettiler biz de kütüphaneden cıkarıldık, ben de sizi biraz olan bitenden haberdar olmaya davet ediyorum çünkü beni bos kütüphaneye davet ediyosunuz. Yarın sabah dokuzda şezlong kaparım ama size havuz başından" şeklinde oldu. 

İşte tam bu noktada iş çirkinleşti. Kayak tatili sonrası eleştirenlere "Alışılageldik bir siyasetçi değilim, toplum bu tarzıma alışacak" sözleri ile cevap veren bugünün İBB Başkanı İmamoğlu'nun tarzım dediği şeyin aslında ne olduğu ortaya çıktı. İmamoğlu'nun seviyeyi iyice düşürdüğü "Şezlong ile gelince hemen farkeder tanışırız ne güzel" cevabı sonrasında genç kızın İmamoğlu'na hitaben herhangi bir yanıt vermediği görüldü. 

İşte seviyesi hızla aşağı düşen sohbetin gelişimi...

İsfahan'ı hedef alan 3 drone imha edildi İsrail, İran'a misilleme saldırısı başlattı! Denizolgun kendisini bakanlıkta tehdit eden kişiyi ifşa etti!
Sonraki Haber