İmamoğlu İSKİ'ye 750 yeni araç aldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin bir genel müdürlüğünde son model 750 yeni araç olduğunu belirterek söz konusu araçların fotoğraflarını paylaştı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu'nun ilk icraati belediye tarafından kullanılan araçları Yenikapı'ya çektirmek olmuştu. İsraf iddialarını gündeme getirip adeta şov yapan İmamoğlu'nun yönettiği İBB yeni araç alımları ile gündeme geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu sosyal medyadan yayınladığı fotoğraflarla İSKİ için alınan 750 aracı gözler önüne serdi.

Göksu; "Seçim öncesi İBB'de 1717 makam aracı var deyip, seçim sonrası tüm İBB'den 730 hizmet aracını toplayarak Yenikapı şovu yapanların son hali. İBB'nin sadece 1 genel müdürlüğünde son model 750 yeni araç. Hani israf vardı, tasarruf yapacaktınız. Bu sözünüz de her sözünüz gibi yalan çıktı" ifadelerini kullandı.

Söz konusu araçların İSKİ için alındığı ortaya çıktı.

Korku dolu anlar: Kaldırım bir anda çöktü! Bina boşaltıldı... Gözler Merkez Bankası'nın faiz kararındaydı!İşte piyasalarda son durum Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi?
Sonraki Haber