İlker Kaleli seri katil kurbanı oldu! Yeni dizisi The Serpent'le dünya çapında konuşuldu! İlker Kaleli bakın hangi rolde?

İlker Kaleli bu kez de twitter'da dünya trend topic listesine girdi. BBC dizisi The Serpent ile dünya çapında ses getiren oyuncumuz İlker Kaleli dünya çapında konuşulan isimler arasına girdi.

BBC ve Netflix ortak yapımı The Serpent dizisinde 70'li yıllardaki seri katil Charles Sobhraj'ın kurbanlarından birini oynayan İlker Kaleli twitter'da dünya trend topic listesine girmeyi başlardı.

Son olarak Poyraz Karayel ve Öğretmen gibi dizilerde oynayan İlker Kaleli bu kez de The Serpent dizisi ile gündeme geldi. Dizide bir seri katilin kurbanlarından olan Kaleli, oyunculuğuyla göz kamaştırdı.

İlker Kaleli London Academy of Music and Dramatic Arts’ın 4 yıllık bölümünü bitiren Türkiye’den tek oyuncu olarak biliniyor.

İlker Kaleli, The Serpent’taki rolüyle övgü almaya devam ederken milli gururumuz yorumları yapılıyor.

Kartal'da devrilen hafriyat kamyonunun altında kalan işçi öldü Milli Eğitim Bakanı Tekin'den şiddet olayı ile ilgili açıklama Survivor'da takımlar değişti! Oyunda Seda çok kötü düştü...
Sonraki Haber