İlker Aksum ile Şeyma Şener aşkı bitti

Oyuncu İlker Aksum, 8 yıldır aşk yaşadığı 2012 Miss Model of Turkey ikincisi Şeyma Şener ile ilişkisini noktaladı. Şener'in Aksum’la birlikte yaşadıkları evden ayrıldığı da ortaya çıktı.

49 yaşındaki İlker Aksum ile 2013 yılında İzmir’de “Mutlu Aile Defteri” filminin çekimleri sırasında tanıştığı 26 yaşındaki Şeyma Şener'in ilişkisi sona erdi.

TV 100'ün haberine göre evlenmeleri beklenen ancak bir türlü nikah masasına oturmayan çiftten manken Şeyma Şener’in Aksum’la birlikte yaşadığı evden ayrıldığı öğrenildi.

BİRLİKTE ÇEKİLEN KARELERİNİ SİLDİLER

8 yıllık ilişkilerini noktalayan çiftin mutlu günlerine ait video ve fotoğraflarını silmemesi ise dikkat çekti.

“ESNAF MEMNUN…”

Ocak ayında Etiler'de bir pastane çıkışı görüntülenen İlker Aksum, sevgilisini İzmir'e tatile gönderdiğini söylemiş "Şeyma'nın yokluğunda yemek, ütü ve temizlik yapmaktan sıkıldım" ifadelerini kullanmıştı.

49 yaşındaki oyuncuya, "Yeni yılda Şeyma Hanım'a evlilik teklifi eder misiniz?" sorusu yöneltilmiş "Esnaf memnun” diyerek evliliğe sıcak bakmadığını vurgulamıştı.

Leve Palestina marşıyla Steinmeier'a tepki gösteren antikacı bakın kim "Mahzen-28" operasyonunda yakalanmışlardı! 21 zanlı tutuklandı "Ali Koç ve İsmail Hoca Fenerbahçe'yi biraz seviyorsanız istifa edin!"
Sonraki Haber