İlk 4 maddeyi tartışmaya açan Babacan Nihat Genç'e tosladı!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın Nevşin Mengü'nün sorularını yanıtladığı yayında anayasaya ilişkin sözlerine bir tepki de Nihat Genç'ten geldi. Anayasanın değiştirilemez ilk 4 maddesinin konuşulabileceğini ifade eden Babacan'a çok sert ifadelerle yüklenen Genç, "IMF'in kölesi ve köpeği olmuşsun. Seni FETÖ'nün kanlı donlarının içine soktuk biz. Hiç kimse anayasanın ilk 4 maddesini tartışamaz. İşte sokaklar, işte meclis, işte Türk halkı... Bunu kimse tartışamaz" dedi.

This browser does not support the video element.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Nevşin Mengü'nün sunduğu yayında tepki çeken açıklamalarda bulundu.

Yeni anayasa sürecine ilişkin konuşan Babacan, kendilerinin de bir anayasa değişikliği önerisinin olduğunu ifade ederek, Türkiye'de ciddi çatlaklar olduğunu söyledi.

TEPKİ ÇEKEN İLK 4 MADDE ÇIKIŞI

Ali Babacan, şu anda Türkiye'de uygun bir iklimin bulunmadığını ancak ileride uygun şartlar olması halinde anayasanın ilk 4 maddesi üzerinde de konuşulabileceğini söyleyerek büyük tepki çeken açıklamalara imza attı.

NİHAT GENÇ AÇTI AĞZINI, YUMDU GÖZÜNÜ

Babacan'ın söz konusu açıklamalarına en sert tepkilerden birini de Nihat Genç verdi.

Hiç kimsenin anayasanın ilk 4 maddesini tartışamayacağını ifade eden Genç, şu ifadeleri kullandı;

"Ben bunu söyleyen arkadaşla hesaplaşmak isterim, çok da sert hesaplaşırım.

Sen kimsin tartışacaksın. Sen bir kere insan mısın be! Seni köle ve köpek yapan bir zihniyete tek itirazın oldu mu? IMF'in kölesi ve köpeği olmuşsun. Seni FETÖ'nün kanlı donlarının içine soktuk biz.

Hiç kimse anayasanın ilk 4 maddesini tartışamaz. İşte sokaklar, işte meclis, işte türk halkı... Bunu kimse tartışamaz."

ERDOĞAN’IN IRAK ZİYARETİNİN KODLARI! Patnos Belediyesi'ne ait araçlar parçalanarak hurdacılara satılmış! Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! ''Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor'' CHP'li belediyelerdeki akraba atamalarından Can Ataklı bile rahatsız! 'FETÖ'CÜLER SÜLEYMANCILAR CEMAATİNDE GİZLENİYOR!'