İlhan Şeşen'den müzik saati kısıtlamasına ilişkin açıklama! "Ben de rahatsız oluyorum!"

Ünlü sanatçı İlhan Şeşen, pandemi döneminde yaşadığı ekonomik zorluklar ve müzikli mekanlara getirilen saat kısıtlaması hakkında konuştu. Şeşen, müzik kısıtlamasıyla ilgili, " Evlerimize kadar gelen o bütün volümlü müziklerden gerçekten hoşlanmıyorum" ifadelerini kullandı.

Pandemi süreci boyunca geçinmekte zorluk yaşayan sanatçılar, “yeni normalleşme” kararları doğrultusunda müzikli mekanlara getirilen saat kısıtlaması hakkında açıklamalar yaptı.

Şeşen, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı müzik saati kısıtlamasına ilişkin, volümü çok yüksek müziğin kendisini de çok rahatsız ettiğini belirterek şu ifadelere yer verdi: 

"BEN DE ÇOK RAHATSIZ OLUYORUM"

“Tatil yörelerinde yolda yürürken, gece yürürken her dükkandan müzikle ilgisi olsun olmasın volümü sonuna kadar açılmış, her birinin ayrı bir istasyonu çaldığı, ayrı bir müziği çaldığı yollarda yürürken gerçekten çok rahatsız oluyorum. Evlerimize kadar gelen o bütün volümlü müziklerden gerçekten hoşlanmıyorum. Bazen görüyorum sokak çalgıcıları; ikaz ettiklerim de var, amfisini koymuş volümünü açmış herkesi rahatsız ediyorlar, beni rahatsız ediyor şahsen.”

Başkentte kuvvetli lodosa dikkat! Tighe Barry Ayasofya Meydanı'nda Müslüman oldu İstanbul'da otomobiline çarpan kurye tarafından tornavidayla öldürüldü
Sonraki Haber