İlber Hoca Atatürk konuşulurken uyukladı

HaberGlobal'de Candaş Tolga Işık'ın konukları Prof. Dr. İlber Ortaylı ile Prof. Dr. Celal Şengör'dü. Konu ise vefatının 82. yıl dönümünde anılan Mustafa Kemal Atatürk'tü. Ortaylı konuşmasını yapmış, sıra Şengör'e gelmişti. Prof. Şengör konuşmasını sürdürürken Ortaylı'nın gözü kapanmaya başladı. Alnını, göz kapaklarını ve hatta burnunu parmakları ile ovarak uyanık kalmaya çalışan Prof. Ortaylı bunda başarılı olamadı.

This browser does not support the video element.

Bugün Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 82. yılı.

Bu vesile ile bütün medya kuruluşları özel yayınlar yaptı. O kuruluşlardan biri de HaberGlobal'di.

Candaş Tolga Işık'ın programında da konu Atatürk'tü. Konukları ise iki ünlü tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı ile Prof. Dr. Celal Şengör'dü. 

Programda konuşmasını tamamlayan Prof. Ortaylı'dan sonra söz sırası Prof. Şengör'e gelmişti. 

Şengör konuşurken Ortaylı'nın gözleri kapanmaya başladı. Ünlü tarihçi Atatürk konuşulurken gözlerini açık tutamıyordu.

Elini şakağına dayayan Ortaylı, parmakları ile önce alnına, sonra gözkapakları ile burnuna masaj yaparak uyanık kalmaya çalıştı. Ancak bu eylemi gözlerini açık tutmasına yetmedi.

Bu şekilde yaklaşık 1 dakika şekerleme yapan Ortaylı programın devamında yanına getirilen çayın etkisi ile biraz olsun kendine gelebildi... 

Ortaylı gibi Celal Şengör'de geçtiğimiz aylarda Fatih Altaylı ile Teke Tek programında uyuyakalmıştı. 

Karısına ve sevgilisine aynı yüzüğü alan adamdan ilginç savunma! Şehitleri anarken kastını aşan Müge Anlı'ya tepki yağıyor Kanal D’nin yeni dizisi İnci Taneleri’nin ilk tanıtımı yapıldı! Özlem Gürses "Aramızda şerefsiz var" diyerek tacizcisini ifşa etti! Atatürk'e benziyor diye TikTok'ta para yağdırdılar! Ben Bu Cihana Sığmazam 11. Bölüm full izle