İkinci el konut kredisi faizi yüzde kaç? İkinci el konut kredisi faiz oranı ne kadar?

Kamu bankalarının kredi paketlerini duyurmasının ardından vatandaşlar ikinci el konut kredisi faiz oranları araştırıyor. Normalleşme sürecine geçiş ve sosyal hayatın canlanması için kamu bankalarının kredi paketlerine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. İkinci el konut almak isteyenler faiz oranlarını, ikinci el konut için faiz oranlarının yüzde kaç olduğunu merak ediyor. İşte detaylar..

İkinci el konut kredisi faiz oranları yüzde kaç merak eden vatandaşlar kamu bankalarının kredi paketlerinde yer alan konut kredisi faiz oranlarnı araştırıyor. Finansman paketleri dahilinde konut finansmanı da yer aldı. Birinci el/sıfır konutlar için aylık yüzde 0,64 finansman oranıyla finansman imkanı sunulacak.İkinci el konut almak isteyenler faiz oranlarını, ikinci el konut için faiz oranlarının yüzde kaç olduğunu merak ediyor. İşte detaylar..


İKİNCİ EL KONUT KREDİSİ FAİZ ORANI NEDİR?

İkinci el konutlar için azami 12 ay ödemesiz dönemli, azami 15 yıl vade ve aylık yüzde 0,74 finansman oranıyla finansman imkanı sunulacak.

KAMU BANKALARI KREDİ KAMPANYALARI

Konut desteği kapsamında sıfır ve 1. el konutlar için azami 12 ay ödemesiz dönemli, 15 yıl vade ve aylık yüzde 0,64 faizle finansman sunulacak.

İkinci el binek araç veya ticari araç satın alacak bireysel/kurumsal müşterilere yüzde 0,82 faiz oranı ile taşıt kredisi imkanı sunulacak.

Yerli üretim yapan anlaşmalı firmalardan sıfır binek araç veya ticari araç satın alacak müşterilere firmalar ile yapılan anlaşmalar bazında değişmek üzere aylık yüzde 0,49-0,69 faiz oranı ile taşıt kredisi imkanı sunulacak.

Yerli üretim yapan mobilya, elektronik, beyaz eşya, ev boya-seramik-kapı ve pencere sistemleri, ev tekstil, çeyiz ve bisiklet firmalarıyla anlaşmalar yapılarak, asgari 3 bin TL, azami 30 bin TL kredi tutarı ile 6 ay ödemesiz azami 60 ay vade, aylık yüzde 0,55 faiz oranı ile finansman imkanı sunulacak.

Seyahat acentelerinden tatil paketi satın alacak müşterilere 10 bin TL'ye kadar 6 ay ödemesiz 36 ay vadeli uygun şartlarda finansman imkanı sunulacak.

ABD açık açık uyardı! Çin'e yaptırım tehdidi 26 Nisan 2024 Cuma TJK at yarışı koşu sonuçları belli oldu! Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları güncellendi
Sonraki Haber