İdlib şehit isimleri! Son dakika İdlib şehitleri memleketleri ve adları

İdlib şehit isimleri! Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklama sonrasında üzücü haber vatandaşlarımızla paylaşılıyor. Şehitlerimiz ve yaralı askerlerimizin isimleri en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte İdlib şehit isimleri! Son dakika İdlib şehitleri memleketleri ve adlarını haberimizde bulabilirsiniz...

İdlib şehit isimleri! Şehitlerimiz ve yaralı askerlerimizin isimleri en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklama sonrasında üzücü haber vatandaşlarımızla paylaşılıyor. İşte İdlib şehit isimleri! Son dakika İdlib şehitleri memleketleri ve adlarını haberimizde bulabilirsiniz...

(Şehit Piyade Uzman Onbaşı Turgut Burkay Korkmaz-Antalya/Finike)

(Uzman Çavuş İbrahim Tüzel-Mersin/Erdemli)

(Uzman Onbaşı Ahmet Saygılı - Kahramanmaraş/Türkoğlu)



(Piyade Uzman Onbaşı Ali Taşöz - Kayseri/Develi)



(Yüzbaşı Süleyman Şahin - Afyonkarahisar/Dinar)

(Uzman Çavuş Batuhan Tank - Osmaniye )

(Piyade Uzman Onbaşı Halil İbrahim Akkaya - Osmaniye)

 (Şehit Uzman Onbaşı Nihat Kara - Tekirdağ / Saray)

 

(Uzman Onbaşı Ahmet Alpaslan - İstanbul / Bağcılar)



(Piyade Uzman Çavuş Tolga Can Yılmaz - Bursa / Yıldırım)

Astsubay Çavuş Mehmet Muhammed Akay - Mersin

Sözleşmeli Er Cuma Bağatur - Batman / Sason

Piyade Teğmen Bayram Olgun - Konya

Piyade Astsubay Çavuş Akif Akçadağ - Kahramanmaraş / Merkez Onikişubat

Uzman Çavuş Ali Turgut - Uşak / Banaz

İdlib'de Türk Silahlı Kuvvetleri'ne rejim tarafından hava saldırısı düzenlendi. Saldırıda 29 askerin şehit olduğu, 36 askerin de yaralı olduğu bildirildi.

Hatay Valisi Rahmi Doğan, saldırı sonrası kameralar karşısına geçerek yaptığı ilk açıklamada şehit sayısını 9 olarak açıklamıştı.

Ancak Doğan bir sonraki açıklamasında, şehit sayısının 22'ye yükseldiğini bildirdi.

Gece 02.00 sıralarında 3. kez kameralar karşısına geçen Vali Doğan, ağır yaralı 7 askerin daha şehit olduğunu, şehit sayısının da 29'a yükseldiğini, yaralı sayısının ise 36 olduğunu söyledi.

ŞEHİT SAYISI 33'E YÜKSELDİ 

 

Vali Doğan son yaptığı açıklamada ise şehit sayısının 33'e yükseldiğini duyurdu. Kameraların karşısına geçerek acı haberi paylaşan Vali Doğan, yaralı askerlerimizin ise hayati tehlikesinin bulunmadığını belirtti. 

Vali Rahmi Doğan, ilk açıklamasında ayrıca şu bilgileri paylaşmıştı.

"Yaralılarımız var. Ağır yaralılarımız var. Yaralılarımızı Cilvegözü Sınır Kapısı'ndan aldık. Hataydaki hastanelerde tedavileri devam ediyor. Hastanelerimizde yaralılarımız için herhangi bir kan ihtiyacı yoktur. Tüm tedbirler alınmış, tüm sağlık personelimiz görevi başındadır. Yaralılarımıza gerekli müdahaleler yapılmaktadır. Hastanelerdeki yaralı askerlerimizin hayati tehlikesi bulunmamaktadır."

Yoğun bakımda tedavi gören Nuri Alço'dan haber var! Kırklareli'nde yolcu otobüsü devrildi! Çok sayıda yaralı var Ankara'da aranan 1158 kişi yakalandı
Sonraki Haber