İddaa ihalesinde en iyi teklifi Demirören Grubu verdi!

İddaa ihalesinde en iyi teklifi yüzde 0.2 komisyon ile Demirören Grubunun iştiraki olan Şans Ortak Girişim Grubu verdi...

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı, "İddaa" olarak bilinen "Spor Müsabakalarına Dayalı Sabit İhtimalli ve Müşterek Bahis Oyunlarının" özel hukuk tüzel kişilerine yaptırılması için yeniden ihaleye çıktı. İhalede en düşük teklif, Demirören Grubu iştiraki olan Şans Girişim Ortak Girişimi tarafından verildi.

Demirören ve Las Vegas Merkezli Scientific Games'in oluşturduğu Şans Girişim OGG toplam hasılat üzerinden yüzde 2,1, Turkcell iştiraki Inteltek ise yüzde 1,4 teklif verdi. 30 dakikalık sürenin ardından teklifler revize edildi. Şans Girişim OGG daha sonra teklifini yüzde 0,2'ye çekti. Inteltek ise yüzde 0,5 teklif verdi.

İşin süresi, sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 yıl geçerli olacak.

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı, 27 Kasım'da düzenlenen İddaa ihalesini, yalnız bir firmanın teklif vermesi üzerine, "Rekabetin sağlanamadığı" gerekçesiyle 10 Aralık'ta iptal etmişti.

İran'a ait askeri üsse hava saldırısı! Irak'ta peş peşe patlamalar Tokat depreminde kırılan fay hattı herkesi dehşete düşürdü! 20 Nisan 2024 TJK at yarışı saatleri açıklandı! İşte o saatler...
Sonraki Haber