İçişleri Bakanı Soylu: Avrupa MAL bulmakta zorlanıyor!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada Türkiye Cumhuriyeti'nin dünyadaki uyuşturucu trafiğine vurduğu darbeyi vurgulayan ifadeler kullandı. Avrupalıların uyuşturucu bulamadığını ve bunun sebebinin ise Türkiye olduğunu savundu.

Son zamanlarda gündeme getirilmiş olan konuların ardından Bakan Soylu'dan açıklama geldi.

İçişleri Bakanı Soylu, yaptığı açıklamada "Uyuşturucuyla mücadelemiz ve yakalamalar olmasa, Avrupa tamamen uyuşturucuya teslim olurdu" dedi.

 

'... AVRUPA TAMAMEN UYUŞTURUCUYA TESLİM OLURDU'

Soylu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Avrupa 'MAL' bulmakta zorlanıyor. Uyuşturucuyla mücadelemiz ve yakalamalar olmasa, Avrupa tamamen uyuşturucuya teslim olurdu" ifadelerini kullandı.


 

TÜRKİYE BARONLARA NEFES ALDIRMIYOR

Konumu nedeniyle küresel uyuşturucu yollarının üzerinde bulunan Türkiye Cumhuriyeti, hem yerel hem de uluslararası uyuşturucu şebekelerine göz açtırmıyor. Son zamanda Türkiyedeki emniyet teşkilatlarının yakaladığı eroinin ağırlığı ise Avrupa'da yakalanananların tümünün toplamından bile fazla. 

İşte Bakan Soylu'nun paylaştığı rapor:

Bakan Şimşek: Enflasyon için kararlı adımlar atacağız Siyonistlerin tehdit ettiği Ergin Ataman'dan maç sonu şok çıkış Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası dolar yeni güne nasıl başladı?
Sonraki Haber