Icardi'nin laneti Messi'yi vurdu! Gözler Galatasaraylı yıldızı aradı

Eşi Wanda Nara yaşadığı ilişki ile dünya kamuoyunda büyük ses getiren Galatasaray’ın Arjantinli yıldızı Mario Icardi, 2022 Dünya Kupası’nda milli takımdaki yerini de alamadı. Birçok iddiada Icardi’nin kaptan Messi tarafından milli takıma alınmadığı söylendi. O Arjantin ise grubundaki ilk maçında Suudi Arabistan’a 2-1 kaybetti.

Ve Lionel Messi’li Arjantin, 2022 Dünya Kupası ilk maçında grupta Suudi Arabistan’a 2-1 yenilerek futbol otoritelerini adeta şok etti. 1-0 öne geçtiği karşılaşmada Suudi Arabistan’a 2-1 kaybeden Arjantin milli takımının hedefine Messi vardı.

Sosyal medyada Galatasaraylı taraftarlar, Arjantin milli takımını eleştirirken Mario Icardi’nin kadroya alınmaması en başta yer aldı. Messi’nin yanı sıra Arjantin forması giyen pek çok oyuncunun da Icardi ile iyi anlaşamadığı ve bu nedenle yıldız ismin milli takıma alınmadığı konuşuldu.

Arjantinli gazeteci Rodrigo Francisco Lussich, Jorge Sampaoli döneminde milli takıma davet edilen Mauro Icardi'nin kötü muamele gördüğü iddialarında bulunmuş Messi’nin Icardi’yi kast ederek takım arkadaşlarına, "Bu pisliğin burada ne işi var?" ifadelerine yer verdiği konuşulmuştu.

MESSİ: "KİMSEYE KÖTÜ DAVRANMADIM"

Messi ise bir röportajında, "Icardi ile birlikte iki maça çıkmıştım. Sonradan neler oldu bilmiyorum. Kimseye kötü davranmadım. Zaten çok konuşan bir insan değilim. Sahaya çıkar ve oyunumu oynarım." sözlerini sarf etmişti.

Mario Icardi, Serie A'da 29 gol atmasına rağmen Dünya Kupası kadrosuna girmeyi dahi başaramamıştı. Teknik direktör Sampaoli elemelerde şans verdiği oyuncuyu kupa maçı kadrosuna almamıştı. İtalyan basını ise Sampaoli'nin takım içindeki huzurun bozulmaması için Icardi'yi almadığını öne sürmüştü.

Yıllar önce yaşanan olayda Wanda Nara ile Maxi Lopez ayrılmış ve Icardi ile Wanda Nara hayatlarını birleştirmişti.

26 Nisan 2024 Cuma TJK at yarışı programı açıklandı! Gaziantep'te vatandaşları tedirgin etti! 25 Nisan 2024 TJK at yarışı koşu sonuçları belli oldu!
Sonraki Haber