İbrahim Tatlıses'ten flaş açıklama: Gülçin benim sol kolumdur

Son zamanlarda medyada çıkan haberlerin ardından İbrahim Tatlıses'ten Gülçin ve Perihan Savaş hakkında açıklama geldi. YouTube kanalı kurduğunu söyleyen ünlü şarkıcı ayrıca Radyo Tatlıses'te cumaları İbo Şov'un başlayacağını duyurdu. İşte Tatlıses'ten olay açıklamalar...

This browser does not support the video element.

Tatlıses TV'ye yaptığı açıklamalarda Youtube kanalı kurduğunu söyleyen İbrahim Tatlıses, neden YouTube kanalı kurduğunu anlattı. Bundan sonra sadece Tatlıses TV Youtube kanalına konuşacağını söyleyen Tatlıses, ayrıca Radyo Tatlıses'te cumaları İbo Şov'un başlayacağını duyurdu. Tatlıses, Gülçin kimdir? sorusuna yanıt verirken Perihan Savaş'la ilgili de konuştu.

İşte Tatlıses'ten açıklamalar...

GÜLÇİN KİMDİR? 

"Gülçin Hanım benim yardımcımdır. Gülçin Hanım Twitter'ıma, Instagram'ıma bakar... Ben bu konuda biraz acemi olduğum için kullanmayı bilmiyorum. Gülçin Hanım'a etmedikleri laf kalmadı. Kendilerine göre bir ailesi var. Ona laf söylenmez, bana göre hoş değil.

Ben hiçbir zaman isyan etmedim. Mesela bana keleş sıktılar, ama hiçbir zaman da demediler ki bu adam şu anda ne yapıyor? Maddi durumda değil manevi olarak ne durumdadır. Bunları kimse sormadı. Gülçin kimdir? Gülçin yardımcımdır. Elim ayağımdır. Sağ elim çalışıyor, sol elim çalışmıyor. Gülçin de sol elim. Var mı ötesi? Siz dediniz mi hiç ağabey sana bir kap yemek getirelim. Yardım edelim, var mı bir ihtiyacın... Demediniz. Şimdi niye soruyorsunuz 'Gülçin kimdir'..

Gülçin benim canımdır, ötesi yok yardımcımdır. Sağ kolumdur... Hatta sağ kolum çalışıyor sol kolumdur. (Gülüşmeler)

PERİHAN SAVAŞ'IN 'ALLAH AKIL FİKİR VERSİN' AÇIKLAMASI HAKKINDA

Perihan Hanım'ın bir açıklaması var talihsiz bir açıklama. Aslında kendisini severim saygı da duyuyorum. Ama bizim için kullanacağı her cümlede kızımızı, torunlarımızı düşünmesi lazım. Çünkü bende Perihan Hanım için bir laf edeceksem, kızımı düşünmem lazım. Taş gelip kızıma değiyor. Taş kızımın başını yararsa canım yanar. Onunda canının yanmaması için laf etmemesi lazım. Saygı duyuyorum etmiş bir laf olsun canı sağolsun."

Oktay Kaynarca, Süleyman Çakır'ı ölümünün 20. yılında andı Taner Tolga Tarlacı cezaevinde: Yasin Obuz'a seslendi! Derya Uluğ tepkilerin hedefinde! Hayranları G.Saray'a küfür etti Yaşar Alptekin camide vaaz vermeye başladı İlk cinsel deneyimini anlatan oyuncunun normalleştirilmesine tepki! İşte Burak Özçivit'in ödül gecesine damga vuran Gazze açıklaması!