Gülçin Karaya'dan ayrılan İbrahim Tatlıses 21 yaşındaki Berka Gül ile aşk yaşamaya başladı

Geçtiğimiz günlerde Twitter hesabından ''Hanımla boşandık!'' şeklinde bir paylaşım yapan İbrahim Tatlıses kafaları karıştırmıştı. Onur Akay, Tatlıses'in bu sözlerinin eski sevgilisi Gülçin Karakaya için yazdığını söyledi ve ünlü türkücünün 21 yaşındaki Berka Gül ile yeni bir aşka yelken açtığını duyurdu.

70 yaşındaki 'İmparator' lakaplı ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Twitter hesabından geçtiğimiz günlerde ''Hanımla boşandık! Bahçeli güzel bir ev bulup yeniden evlenmeyi düşünüyorum…'' şeklindeki yaptığı paylaşımıyla kafaları karıştırmıştı. Tatlıses'in bu sözlerinin eski sevgilisi ve asistanı Gülçin Karakaya'ya gönderme şeklinde yorumlanmıştı. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay bugünkü köşesinde İbrahim Tatlıses'in merak uyandıran tweetini kaleme aldı ve yazısında İbrahim Tatlıses'in yeni sevgilisinin kim olduğunu açıkladı.


YENİ SEVİGİSİYLE ARASINDAKİ YAŞ FARKI DUDAK UÇUKLATTI

7 çocuğu ve 9 torunu bulunan 70 yaşındaki İbrahim Tatlıses, ''Gönül evliliği yaptım'' dediği asistanı Gülçin Karakaya'dan kısa süre önce ayrılmıştı. Tatlıses ayrılık nedeniyle ilgili konuşan ünlü türkücü ''Bodrum'daki evime domuz yağı sürmüşler. Ben burada çekirdek ailemi kurmuş evleniyordum. Ayrıyız şu an sevgilimle.'' demişti. Gülçin Karakaya'dan büyü nedeniyle ayrıldığını iddia eden İbrahim Tatlıses'in yalnızlığı kısa sürdü. İbrahim Tatlıses kendisinden tam 49 yaş küçük olan Berka Gül isimli bir genç kızla ilişki yaşamaya başladı. İbrahim Tatlıses'in 21 yaşında olan Berka Gül ile aşk yaşamaya başlaması magazin gündemine bomba gibi düştü.

Ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay, İbrahim Tatlıses’in evlenmeyi düşündüğü yeni sevgilisinin kendisinden 49 yaş küçük 21 yaşındaki Berka Gül olduğunu açıklarken, Bodrum’daki kaza ile ilgili de çok konuşulacak iddialarda bulundu. Onur Akay, İbrahim Tatlıses ile ilgili magazin gündemine bomba gibi düşen açıklamalar yaptı. Kendi internet sitesinde bir yazı kaleme alan Akay, Tatlıses’in ‘hanımla boşandık” mesajını en son aşk yaşadığı Gülçin Karakaya için söylediğini yazdı.


O SÖZLER GÜLÇİN KARAKAYA'YAYMIŞ

Akay, “İbrahim Tatlıses, ‘hanımla boşandık’ mesajını resmi olarak nikâh masasına oturmasa da onunla birlikteliğini gönül evliliği olarak değerlendirdiği, kendisinden 43 yaş küçük olan ayrıldığı sevgilisi Gülçin Karakaya için söyledi.” ifadelerini kullandı.


KAZADA ÇARŞAF GERİLEREK YENİ SEVGİLİSİ Mİ SAKLANDI?

Onur Akay yazısında, İbrahim Tatlıses’in evlenmeyi düşündüğü yeni sevgilisini açıklarken, Bodrum’daki kaza ile ilgili de çok konuşulacak iddialarda bulundu. Akay, “İbrahim Tatlıses bu sefer kendisinden 49 yaş küçük 21 yaşındaki Berka Gül isminde bir kızla aşk yaşıyor ve onunla evlenmeyi düşünüyor. Hatta İbrahim Bey’in geçtiğimiz ay Bodrum-Yalıkavak yolunda geçirdiği trafik kazasında, arabasında yeni sevgilisi de vardı. Tatlıses'i kurtarma operasyonunda çarşaf gerilerek ne saklandığı da merak konusu olmuştu. Orada, evlenmeyi düşündüğü ve kendisinden 49 yaş küçük olan yeni sevgilisi Berka Gül saklanmıştı. Gül, kazada hafif yaralanmıştı.” açıklamasını yaptı.

Başkentte kuvvetli lodosa dikkat! Tighe Barry Ayasofya Meydanı'nda Müslüman oldu İstanbul'da otomobiline çarpan kurye tarafından tornavidayla öldürüldü
Sonraki Haber