İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız'dan iddialı pozlar... Düzgün fiziğiyle mankenlere taş çıkarttı

İbrahim Tatlıses'le yaptığı evlilikle adını geniş kitlelere duyuran iç mimar Ayşegül Yıldız, iddialı pozlarıyla Instagram'ı salladı. 2011–2013 yılları arasında evli olduğu İbrahim Tatlıses'ten Elif Ada Tatlıses adında bir kızı bulunan 41 yaşındaki Ayşegül Yıldız düzgün fiziği ve fit haliyle beğeni topladı. Bir çocuk annesi Yıldız'ın pozları gündem oldu.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile 2011 yılında sürpriz bir kararla evlenen ve kızı Elif Ada'yı kucağına aldıktan kısa bir süre sonra boşanan iç mimar Ayşegül Yıldız, sosyal medya hesabından yaptığı cüretkar pozlarıyla adından söz ettirdi. Çocuğu olmasına ve yaş almasına rağmen genç görüntüsünden hiçbir şey kaybetmeyen Ayşegül Yıldız güzelliğiyle kendine hayran bıraktı.

Özdilek'lere boy boy tencere ve tava setleri geliyor! Batuhan Karadeniz'den Mauro Icardi'ye: "Böyle bir video paylaşamazsın" Başkan Hasan Arat kabus gibi geçen sezonun faturasını iki isme kesti Türkiye'nin Demir Kubbesi olacak! Fırtına, yağmur ve toz taşınımına dikkat Gram altın düşüşte! İşte güncel altın fiyatları