İbrahim Eren'in ekibinden Yahya Bostan da TRT'den ayrıldı

TRT'de bu yaz yönetim değişikliği yaşandı. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Eren'in yerine başka bir isim geçerken, Eren'in ekibinden TRT Haber Kanal Koordinatörü Yahya Bostan da görevinden istifa etti.

Yaz döneminde TRT'de yönetim değişikliği yaşanmış, TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Eren'in yerine Genel Müdürlüğe Mehmet Zahid Sobacı, Yönetim Kurulu Başkanlığına ise Ahmet Albayrak atanmıştı.

TRT'de yeni yönetim iş başına gelince İbrahim Eren'in ekibinden Yahya Bostan da kurumla yollarını ayırdı. TRT Haber Kanal Koordinatörü Yahya Bostan, 4 yıldır yürüttüğü görevinden ayrıldı. İstifa ettiğini sosyal medyadan duyuran Bostan, gazeteciliği farklı kulvarlarda sürdüreceğini söyledi.

Yahya Bostan, Twitter'dan, "4 yıldır sürdürdüğüm TRT Haber Kanal Koordinatörlüğü görevimin sonuna geldim. Çok sevdiğim mesleğimi, gazeteciliği farklı kulvarlarda sürdürmeye devam edeceğim." mesajını paylaştı.

23 Nisan kutlamalarında öğrenciye tekme atan şüpheli yakalandı ABD’de Gazze’ye destek protestoları yayılıyor! Görenler hayret ediyor! Sağı tavuk solu horoz...
Sonraki Haber