İBB'nin restorasyon maskesi düştü

Geçtiğimiz günlerde Beykoz Belediyesi'nin yaptığı plaja kendi bayrağını asan İBB, şimdi de önceden yapılmış restorasyonu yeni gibi sundu. Galata bölgesinde yer alan “Laleli Çeşme”nin düzenlenmesini yaptığını duyuran İBB'nin maskesi kısa süre içinde düşürüldü.

Beykoz Belediyesi'nin düzenlemeler yapıp kullanıma açtığı Elmasburnu Plajı'na kendi bayrağını asarak sahiplenmeye çalışan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) şimdi de yapmadığı restorasyonla gündemde.

Laleli Çeşme'nin eski ve yeni halini resmi Twitter hesabından paylaşan İBB, fotoğraflara 'İBB Miras iş başında' notunu düştü.

AK PARTİ DÖNEMİNDE YAPILMIŞ!

Ancak Laleli Çeşme'nin restorasyonunun 2019 yılında AK Parti döneminde yapıldığı ortaya çıktı. 

Durumu ortaya çıkaran ise “@terzi_idris” adlı Twitter kullanıcısının 17 Haziran 2019'da attığı bir tweet oldu.

Kullanıcı o tweette çeşmenin İstanbul Büyük Şehir Belediye meclis üyesi Şenol Cengiz'in girişimleri ile temizlendiğini belirtmişti.

#ProjelereÇökmeEkrem

Bu iki gelişmenin ardından sosyal medya kullanıcıları CHP'li Ekrem İmamoğlu'na tepkilerini #ProjelereÇökmeEkrem etiketi altında gösterdi.

Etiket, kısa sürede Twitter Türkiye gündeminde üst sıralara yerleşti.

Koltuğunu Dora'ya bırakan Özel: İyice yerleşmezseniz kaldırabilirler 24 Nisan 2024 Çarşamba TJK at yarışı programı açıklandı! 23 Nisan 2024 Salı TJK at yarışı koşu sonuçları açıklandı!
Sonraki Haber