Hurdacıya kesilen korona cezası tepki çekti!

Elazığ'da polis, hurda ve geri dönüşüm malzemesi toplayan vatandaşa, 3 bin 150 TL’si "Koronavirüs" tedbirlerini ihlal ettiği gerekçesiyle, toplam 5 bin 606 TL ceza kesti. Şahsın motoru da çekiciyle çekildi. Bu ceza sosyal medyada tepki çekti. Tepki gösterenler arasında oyuncu Hazal Kaya da vardı. Kaya, "Şakadır bu?Hiç komik değil ama şakadır kesin..." dedi.

Elazığ'da koronavirüs önlemleri çerçevesinde denetim yapan polis, Güney Çevre Yolu’nda sepetli motorla topladığı hurda ve geri dönüşüm malzemelerini götüren A.K’yi fark edip durdurdu.

Bölge Trafik Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekip, şahsa yetersiz ehliyet ve amacı dışında araç kullanmaktan 2 bin 456 TL, 1593 sayılı Hıfzıssıhha Kanunu 5’inci maddesi gereği korona virüs tedbirlerine aykırılıktan tutanak tutarak 3 bin 150 TL daha para cezası kesti.

Toplamda 5 bin 606 TL para cezası kesilen şahsın motoru da çekiciyle yediemin otoparkına çekildi.

Çöplerden hurda toplayarak geçimini sağlayan şahsa 5 bin liranın üzerinde ceza kesilmesi sosyal medyada tepki çekti. 

Tepki gösterenlerden biri de oyuncu Hazal Kaya idi. Kaya tepkisini, "Şakadır bu?Hiç komik değil ama şakadır kesin..." sözleri ile gösterdi... 

Koltuğunu Dora'ya bırakan Özel: İyice yerleşmezseniz kaldırabilirler 24 Nisan 2024 Çarşamba TJK at yarışı programı açıklandı! 23 Nisan 2024 Salı TJK at yarışı koşu sonuçları açıklandı!
Sonraki Haber