Hükümeti eleştirsin diye mikrofon tuttular, sözleriyle ders verdi

Sokak röportajında kendisine hükümeti karalamak için mikrofon uzatılan kadın, etrafında toplanan gruba ders niteliğinde açıklamalarda bulundu. G7 ülkelerinde enflasyon rekoru kırılan bir dönemde hükümeti ekonomi üzerinden karalamak isteyenlere tepki gösteren vatandaş, '6 ay sabredin 6 aydan sonra her şey olacak.' dedi.

This browser does not support the video element.

İktidarı eleştirmek için kendisine mikrofon uzatılan bir kadın, sokak röportajında ders niteliğinde sözler sarf etti.

Almanya, ABD gibi G7 ülkelerinin enflasyon rekoru kırdığı dönemde hükümeti ekonomi üzerinden karalamak isteyenlere tepki gösteren vatandaş, "Kimsenin atı yoktu, arabası yoktu, evi yoktu, hastaneniz yoktu. Virüs oldu, savaş oldu, kıtlık oldu. Bunu kabullenmiyorsunuz, insanoğlu bu kadar aciz. 6 ay sabredin 6 aydan sonra her şey olacak. Petrolleri çıkartsın, gazları çıkartsın. Uçaklar yapıyor, İHA’lar yapıyor daha ne yapacak size? Neyiniz vardı?" dedi.

Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? BAHÇELİ ÜZERİNDEN ERDOĞAN’I TASFİYE PLANI! Hayatını kaybeden Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj İNCİRLİK’TE DİKKAT ÇEKEN GELİŞME! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler Cumhurbaşkanı Erdoğan Külliye'de çocukları kabul etti!