Huawei ekran görüntüsü nasıl alınır? Huawei ekran görüntüsü alma yöntemleri

Huawei kullanıcılarının en çok merak ederek araştırdıkları konulardan biri Huawei ekran görüntüsü nasıl alınır? Haberimizde adım adım detaylı bir şekilde anlattık. Kolay ve bir çok yöntemi olan Huawei ekran görüntüsü alma yöntemleri... İşte detaylar...

Cihazınızda komik bir şey gördüğünüzde veya ilginizi çeken bir şeyin ekran görüntüsünü alıp cihazınızda saklamak ya da arkadaşlarınızla paylaşmak istersiniz. Peki ekran görüntüsü nasıl alınır? Haberimizde adım adım detaylı bir şekilde anlattık. Huawei cihazlarında ekran görüntüsü almak oldukça kolay ve farklı yöntemleri bulunmaktadır. Tuş kombinasyonlarını kullanarak ya da el hareketleriyle de ekran görüntüsünü alabilirsiniz. İşte Huawei ekran görüntüsü alma yöntemleri...

1- YAKALAMA HAREKETİ İLE ÇEKİM

-Ayarlar > Erişilebilirlik özellikleri > Akıllı Algılama > Yakalama hareketiyle çekim bölümüne gidin ve Yakalama hareketiyle çekim özelliğinin etkin olduğundan emin olun.

-Elinizi avuç içiniz ekrana bakacak şekilde ekrandan yarım kol boyu uzakta tutun ve ekranın üst kısmında simgesinin gösterilmesini bekleyin. Ardından ekran görüntüsü almak için yumruğunuzu sıkın.

Bu özellik cihaza göre değişiklik gösterebilir.

EKRAN GÖRÜNTÜSÜ ALMAK İÇİN TUŞ KOMBİNASYONU KULLANMA

Ekran görüntüsü almak için Güç düğmesini ve Ses azaltma düğmesini aynı anda basılı tutun.

EKRAN GÖRÜNTÜSÜ ALMAK İÇİN KISAYOL KULLANMA

Bildirim panelini açmak için durum çubuğunu aşağı kaydırın, ardından tüm kısayolları göstermek için bir kez daha aşağı kaydırın. Ekran görüntüsü almak için makas sembolü olan düğmeye dokunun.

EKRAN GÖRÜNTÜSÜNÜ PAYLAŞMA VE DÜZENLEME VEYA KAYAN EKRAN GÖRÜNTÜSÜNE GEÇME

Ekran görüntüsü aldıktan sonra ekranın sol alt köşesinde bir küçük resim gösterilir. Ardından:

-Küçük resmi aşağı kaydırarak bir kayan ekran görüntüsü alabilirsiniz.

-Küçük resmi yukarı kaydırarak ekran görüntüsünü arkadaşlarınızla paylaşma şeklini belirleyebilirsiniz.

-Küçük resme dokunarak ekran görüntüsünü düzenleyebilir veya silebilirsiniz. Dilerseniz kayan ekran görüntüsü almak için Kayan ekran görüntüsü öğesine de dokunabilirsiniz.

-Ekran görüntüleri varsayılan olarak Galeri uygulamasına kaydedilir.

KAYAN EKRAN GÖRÜNTÜSÜ ALMAK İÇİN PARMAK EKLEMİNİ KULLANMA

-Parmak ekleminizle ekranı basılı tutun ve "S" harfi çizin. Ekranınız otomatik olarak sayfanın en altına kayacak ve tüm sayfanın görüntüsünü alacaktır.

-İstediğiniz zaman ekrana dokunarak ekran görüntüsünü durdurabilirsiniz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze için kalıcı ateşkes mesajı! Borsa günü rekorlarla tamamladı! İşte en çok işlem gören hisseler... Deprem bölgesi hava durumu raporu yayınlandı! İşte 11 ilde hava durumu
Sonraki Haber