Hotmail giriş nasıl yapılır? Hotmail oturum aç kaydol

Hotmail giriş yap! Hotmail girişini nasıl yapabileceğinizi sizler için araştırdık. Sosyal medya , iş , haberleşme gibi alanlarda ihtiyacımız olan hotmail girişi ve oturum açma işlemi haberimizde.

Hotmail girişi nasıl yapıcam diye düşünenler için Hotmail girişini araştırdık. Yenilenen ve gelişen Hotmailin birçok özelliği var. Bu özelliklerinden biri ise "Süpürme" özelliği. Bu özellik ile istemediğiniz bütün mailleri rahat ve toplu bir şekilde silebilirsiniz. Diğer özelliği ise Skype'a entegre edilmesi sayesinde uygulamaya sahip olmasanız bile tarayıcınız üzerinden uygulamayı kullanmaya devam edebilir ve arkadaşlarınızla iletişiminizi koparmayabilirsiniz.

Hotmail'de artık kendi profilinizi istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Renk, boyut ve tasarıma kadar birçok özelliği değiştirebiliriniz. Hotmail'de aynı sayfada hem maillerinizi okuyabilir hem de tüm listeye ulaşabilirsiniz.Bu sayfayı ikiye bölme özelliği çok kullanılmaktadır.

HOTMAİL GİRİŞİ NASIL YAPILIR?

Bildiğiniz gibi Hotmail artık Outlook oldu. Değişen en büyük özelliği ise sadece tasarımı oldu. Hotmail girişi için öncelikle https://login.live.com/ sitesine gitmemiz gerekiyor. Sonra karşımıza çıkan boşlukları doldurarak ilerliyoruz. İkinci bölümde yer alan “hotmail.com" isminin bir kaç alternatifi bulunmaktadır. Bunlar; outlook.com – outlook.com.tr – hotmail.com – hotmail.com.tr – windowslive.com. Seçim size kalmış. Eğer belirlediğiniz isim sistemde varsa Hotmail sizi uyaracaktır ve başka bir alternatif önerecektir.

Hotmail'den oluşturduğunuz mailinizi açmak için Microsoft'un sayfasını kullanabilirsiniz. Bir diğer güzel özellik ise Microsoft tüm hizmetlerine erişimi bu sayfadan yürütüyor. Kolayca ulaşabiliceğiniz bu uygulamalar OneDrive, Outlook, Skype'dır. Microsoft hesabınızla oturum açarak Office Online, Outlook, Skype, OneNote, OneDrive'a ücretsiz olarak erişebilirsiniz. Outlook ayrıca bir Microsoft hotmail girişi için kullanıcının şifresinin yerine tek kullanımlık bir kod kullanılmasına izin verir.

HOTMAİL OTURUM AÇMA İŞLEMİ NASIL YAPILIR?

Hotmail hesabınız var ama Hotmail girişi nasıl olur? Hotmail oturumu nasıl açarım sorularını yanıtladık. Öncelikle https://www.microsoft.com/ adresine gidin. Microsoft'un sayfasına girdiğinizde sağ üst köşede Oturum Aç kısmına tıklamanız gerkeiyor. Daha sonra önceden belirlemiş olduğunuz kullanıcı adı ve parolanızla Hotmail girişinizi yapabilirsiniz. Gelen kutunuzu açabilmek için profil fotoğrafınıın altındaki diğer eylemlere tıklayınız. Daha sonra gelen kutusuna tıklayarak Hotmail gelen kutusuna ulaşabilirsiniz.

30 saati aşan metro 'arızasında' neyi saklıyorlar? SÜLEYMANCILAR'IN ESKİ LİDERİ DENİZOLGUN’UN ÖLÜMÜNDE BÜYÜK ŞÜPHE! Tekirdağ'da uyuşturucu operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
Sonraki Haber